AKTUELNO

Iako ne izvodi vrstu muzike po kojoj je prepoznatljiva njegova ćerka, ne krije da će uvek stati iza nje i pružiti joj maksimalnu podršku.

Elena Kitić, ćerka folk pevača Mileta Kitića, izgradila je svoj prepoznatljivi muzički pravac koji je pridobio mlađu populaciju, a kako njen otac tvrdi, ostaće dosledan sebi, te svoju muziku neće približiti onoj koju izvodi njegova ćerka.

- Elena je nešto drugo, ona peva hip-hop, ili kako se već zove taj žanr. Mada, kada sam sa Đoganijem snimio pesmu "Cile Mile", svi su mi se smejali. Sada je potpuno druga situacija, jer je saradnja repera i narodnjaka postala uobičajena stvar - kaže Mile, kojem još uvek niko na nastupu nije tražio da zapeva neki Elenin hit.

Foto: TvPink Printscreen

- Ne, to se još nije desilo (smeh). Elena ima svoj pravac, koji lagano gradi, jer kod nas ima malo autora koji se bave tom vrstom muzike. Za sada je radila sa Jala Bratom, a treba da izbaci i pesme koje je snimila sa Rastom. Marta i ja pokušavamo da joj nađemo producenta iz inostranstva. Elena je specifična u odnosu na svoju generaciju, voli tu vrstu muzike i mi ćemo je podržati - obećava Mile.

Pink.rs

#Elena Kitić

#Mile Kitić

'