AKTUELNO

Ona tvrdi da su oboje ljubomorni i da zbog toga između njih postoji dogovor koji oboje moraju da poštuju.

Glumica Branka Pujić otkrila je da su se ona i njen suprug Dragan Jovanović pre mnogo godina dogovorili da ne prihvataju eksplicitne uloge zato što im ne prija dok gledaju takve scene.

Većina glumaca tvrdi da su potpuno ravnodušni dok se ljube sa kolegama ili dok glume seks, a Branka priznaje da ne može da podnese da vidi svog muža u krevetu sa drugom, pa bilo to zbog potrebe filma ili serije.

I ona i Dragan odbijaju uloge koje zahtevaju snimanje eksplicitnih ljubavnih scena zato što su oboje veoma ljubomorni.

Foto: YouTube screenshot

- Tačno je da sam pre Gagija bila u vezi koja je bila na klimavim nogama. On se pojavio u pravom trenutku, da mi pruži oslonac i podršku. Bilo mi je teško kada je Dragan glumio u eksplicitnim scenama. To mi se uopšte nije dopadalo. Mi smo tada bili toliko zaljubljeni da smo se dogovorili da ne radimo takve stvari. Iskrena da budem, ljubomorna sam - otvorila je dušu Branka za "Informer".

Ona smatra da ljudi lako mogu da pokleknu pod iskušenjima i da zato ne treba da im se izlažemo.

- Ceo život je borba protiv niskih strasti. Zato sam bila svesna da nije u redu da snimamo eksplicitne scene, pa smo se Dragan i ja dogovorili da ćemo da odbijamo takve uloge. I on je ljubomoran kao i ja - objasnila je ona.

Foto: YouTube screenshot

Branka kaže da se oni godinama bore protiv tog osećaja. Smatra da poslednjih godina tu bitku i dobijaju.

- Radimo na tome da ne budemo ljubomorni. To je ružno osećanje i mislim da smo ga prevazišli, bar se trudimo. Bilo mi je teško kada je Dragan glumio u eksplicitnim scenama. To mi se uopšte nije dopadalo - iskrena je ona.

Za Dragana je udata više od 24 godine. Lepo im je, vole se, ali nemaju univerzalnu formulu po kojoj su gradili svoj odnos.

- Nemamo recept za srećan brak. Nas je od prvog dana vezivalo poštovanje koje gajimo jedno prema dugom. Nikada se između nas nije isprečila karijera ili nešto materijalno. Drago mi je što je pored mene neko ko ima ljubavi za sve, ko je spreman svakom da pomogne i ko voli život - ispričala je ona.

Autor: V. T.

#Branka Pujić

#Dragan Jovanović

#Ljubomora

#glumac

#glumica

'