AKTUELNO

Nije očekivao da će biti vođa u nedelji kada mu je rođendan!

Dragana Žeželj sinoć je odlukom publike napustila najgledaniji rijaliti program "Zadruga", s obzirom na to da je dobila najmanje glasova publike. Nakon izbacivanja, Dragana je u studiju napisala pismo svojim bivšim cimerima i donela odluku ko je vođa, a to pismo ukućanima je stiglo jutros posle buđenja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pismo koje je stiglo čim su otvorili oči pročitao je sada već prošlonedeljni vođa Tomislav Panić koji je proteklih sedam dana proveo u "Hotelu Zadruga" gde je redovno imao vrele akcije ispod jorgana sa omiljenom osobom, njegovom devojkom Minom Vrbaški.

Zadrugari, vaš novi vođa je moj favorit - Milan! Budite dobri, pozdravljam vas! - kratka je bila Dragana Žeželj u svom pismu.

Foto: RTV Pink

Milan Milošević nije očekivao da će Dragana doneti odluku da baš on bude novi vođa, a koliko se iznenadio najviše govori faca koju je napravio kada je čuo šta je pevačica napisala.

Foto: RTV Pink

Je l' me zaje*ava?! Dragana, hvala za ovo "moj favorit", ali nisam očekivao stvarno da će me staviti u ovoj nedelji za vođu kada će mi biti i rođendan. Tako da ću ovaj rođednasnki poklon raspakovati u hotelu - rekao je Milan.

Miki Đuričić odmah je ustao i čestitao Milanu, kao i Anđelo Ranković koji je izjavio da je jedva čekao da Milošević postane novi vođa. Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor:  S. Kuvekalović

#Dragana Žeželj

#Milan Milošević

'