AKTUELNO

Nije poslušao oca!

Iako mu je juče popodne otac Zoran u toku pitanja porodica zadrugara, jasno dao do znanja da mu se više sviđa Kristina Kockar nego Marija Ana Smiljanić, jer smatra da njegovog sina Kija čini srećniji, Filip Đukić nije poslušao oca, već je pred zoru imao akciju sa pevačicom.

Foto: RTV Pink

Naime, Marija Ana Smiljanić i Filip Đukić bili su u žiži javnosti zbog svih spekulacija o njihovom raskidu, kao i o detaljima iz svog privatnog života koje su jedno drugom sasuli u lice nakon mnogih rasprava, a koje su kamere zabeležile.

Ovi stanari imali su ljubavni zanos u šanku koji se nalazi u pabu, a baš na tom mestu Filip Đukić napravio je pre nekoliko dana "štek" za ovakve akcije.

Foto: RTV Pink

Nakon akcije koju su imali čim je svanulo, Filip Đukić je bez donjeg veša na sebi izašao ispod pokrivača i papirom koji mu je bio na dohvat ruke, počeo da čisti svoje intimne regije. Marija Ana bila je u čudu kada je videla šta Filip radi.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Šta radiš to majke ti, jesi realan, go?! - govorila je Marija Ana Filipu koji ju je na sve ovo pitao da li je bilo dovoljno.

Kako su izgledale njihove aktivnosti možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku. Podsetimo, ovi stanari pored svađa koje često imaju, poznati su i po tome što vole da obavljaju intimne aktivnosti na najčudnijim mestima.

Autor: S. Kuvekalović

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

'