AKTUELNO

Nakon priznanja da se zaljubila, pevačica za naš portal otkriva sve o svom ljubavnom životu.

Milica Pavlović s pravom nosi epitet jedne od najatraktivnijih pevačica na domaćoj javnoj sceni, a njene pesme za kratko vreme postaju pravi klupski hitovi.

Nakon uspešnih singlova "Ljubi, ljubi", ali i dueta sa Alenom Islamovićem, Milica je rad na albumu privela kraju, a svi njeni fanovi imaće priliku da ga čuju za nedelju dana.

Pevačica ne krije koliko je uzbuđena i ne može da dočeka trenutak kada će javnosti predstaviti album na kom je naporno radila.

Sve je konačno ispalo onako kako sam zamislila, a to mi je bilo najbitnije. Za nedelju dana izlazi album, fenomenalan je i jedva čekam da ga podelim sa publikom. Sinoć sam sa cimerkom preslušavala pesme, i sad, moje mišljenje je subjektivno, ali njeno je objektivno, a obe smo se složile da je nešto potpuno drugačije - rekla je Milica za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

S obzirom na to da njene koleginice sve češće koketiraju sa hip hop zvukom, pitali smo atraktivnu Leskovčanku da li možemo da očekujemo pesme u tom stilu i na njenom albumu.

Pratim svetske trendove, ali ih se ne pridržavam slepo. Samo su dve pesme na albumu nešto što je naprednije. Ostale pesme su dosta ozbiljnije od svega što sam do sad radila, ali su opet u mom stilu - objasnila je temperamentna pevačica.

Ono o čemu svi pričaju kada je Milica u pitanju, jeste njen ljubavni život, a kako je nedavno izjavila da je zaljubljena, ali da ta osoba za to ne zna, pitali smo je šta se događa na tom planu.

Više nisam zaljubljena. Bila sam, on to nije znao, a ja sam sada rešila da odustanem - rekla je kroz osmeh Pavlovićeva, a onda dodala:
Definitvno ne umem da zavodim, mora neko mene da zavede. I uvek se ja zaljubim, ali povratne reakcije nema - bila je iskrena pevačica.

Foto: Pink.rs

Milica je za Pink.rs otkrila i zbog čega najčešće zaplače i da li to radi pred ljudima ili u svoja četiri zida.

Retko plačem. Nije da verujem u horoskop, ali čini mi se da stvarno imam karakteristike duplog lava. Volim da zadržim tugu za sebe. Jednom godišnje se isplačem, ali tada bolje da se niko ne nalazi u mojoj blizini - ispričala je Milica.

Foto: Pink.rs

Kako važi za temperamentnu osobu, zanimalo nas je šta neko mora da uradi da bi ona prekinula odnos.

Bezobrazluk. Ako je neko bezobrazan prema meni, tu je kraj. Evo skoro sam prekinula jedan odnos, jer me je ta osoba gledala u oči i lagala. Ja kažem 'Nemoj da me lažeš', a ta osoba me i dalje laže. Samo sam rekla 'Sram te bilo', okrenula se i otišla. Temperamentna sam, ali sam uvek iskrena. I kada preteram, umem da kažem izvini - rekla je pevačica.

Novu godinu će provesti radno, kao i do sada, a za naš portal otkrila je šta će poželeti sebi u najluđoj noći.

Svi znaju šta ja sebi želim. Osim toga, želim i zdravlje, koje je najbitnije - kazala je zgodna pevačica.

Foto: Pink.rs

Na pitanje da li bi se, kada bi pravila svadbu, odlučila za intimnu ceremoniju na plaži ili tradicionalno veselja, Milica je kroz osmeh odgovorila:

Ja bih prvo da nađem mladoženju, prvo njega da isplaniram, pa ćemo sve ostalo. Što sam starija, shvatam da ta ceremonija nije toliko važna. Kako se budem osećala u trenutku, takvu ću i svadbu poželeti. Naša zajednica je takva, svi žele da ispoštuju ono što drugi žele, a ne slušamo sebe. Ja nisam taj tip, ne vodim se onim što kaže okolina. Izašla sam iz tih okvira.

Autor: M. Đurović

#Ljubav

#Milica Pavlović

#pevačica

'