AKTUELNO

Nakon što je demantovao da je supruzi bio neveran, javila nam se Biljana, koja tvrdi da mu je bila ljubavnica, i kao dokaz svojih tvrdnji poslala njihove šokantne prepiske.

Već šest meseci unazad regionalna javnost bruji o učesniku "Zadruge" Slobi Radanoviću, koji je u rijalitiju pred milionima gledalaca prevario suprugu Kristinu Kockar i uplovio u vezu sa Lunom Đogani, a ovih dana priča se i o navodnoj prevari njegovog polubrata Radenka Radanovića.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Naime, društvenim mrežama uveliko kruže zajedničke fotografije Radenka i javnosti nepoznate žene, kao i komplimenti i nežne reči koje su jedno drugom upućivali na Fejsbuku, a Radanović tvrdi da je sve to maslo fanova njegove snaje Kristine.

Foto: Instagram

U toku je još jedan pokušaj da se Slobina porodica oblati i stavi na stub srama. Odgovorno i čistim obrazom tvrdim da je prepiska i objava koja kruži gnusna laž i nameštaljka od strane kontrafanova, tj. fanova Kristine Kockar, što je proverena informacija - napisao je Radenko, između ostalog, na Fejsbuku, a potom se redakciji našeg portala javila žena sa fotografija, Biljana K., koja je šokirana, kako kaže, njegovim lažima.

- Ono što je ispisao je laž, ja sam morala da vam se javim i da demantujem to što on priča! Mi smo bili zajedno, viđali smo se i uživali, a onda je odjednom prestao da se javlja, baš kad su se te fotografije proširile i kad se saznalo za nas... Bila mu je frka zbog porodice. Sećam se, bio je dogovor da se vidimo u ponedeljak i više mi nije odgovarao na poruke, izbrisao je i taj profil. Sad priča da mu je sve namešteno, a što me je onda zvao "ljubavi", "srećo", "anđele"? - kaže Biljana, koju smo upitali da li je znala da stupa u vezu sa oženjenim čovekom.

Foto: Privatna arhiva

- Da, znala sam da je oženjen. Nije me lagao da je slobodan, niti mi je obećavao da će se zbog mene razvesti... Moram da budem iskrena. Nije rekao da će da se razvede, ali non-stop mi je pljuvao tu ženu, govorio da ga ne privlači, da je ovakva-onakva... - kaže Biljana koja nam je na uvid dala stotinak fotografija u prilog svojim tvrdnjama - njihove zajedničke fotografije, selfije koje su jedno drugom slali na društvenim mrežama, gde su i stupili u kontakt, ali i prepiske.

"Mi smo Sloba i Luna broj dva"

Sve je počelo na Instagramu, gde je Radenko najpre pomislio da ga je Biljana, koja mu se udvarala, pomešala sa mlađim i poznatim bratom Slobom.

- Je l' si ti mene dobro videla? Reko', da me nisi pomešala sa bratom... Samo da ne dođe do zabune - pisao je tada Radenko

Foto: Instagram

Tokom dopisivanja sa Biljanom, Radenko joj je, sudeći po dokazima koje nam je poslala, nazivao svojom ljubavi i priznao joj da je puno voli, dok je nju zanimalo, kako kaže, "da li ju je prevario sa njegovom ženom".

Foto: Privatna arhiva

Nakon što je dobila negativan odgovor, Biljana mu je poslala: "Mi smo Sloba i Luna broj dva, zar ne, ljubavi?", na šta je polubrat zvezde "Zadruge", koji je takođe prevario svoju suprugu, dao potvrdan odgovor.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Ogovarao snaju Kristinu kod ljubavnice

Biljana i Radenko su, osim nežnih reči i izjava ljubavi, razmenjivali i utiske o "Zadruzi" koju pomno prate, te ne treba da čudi što su komentarisali svaki potez Radanovićeve snaje Kristine Kije Kockar.

Biljana je Radenka izveštavala o aktuelnostima iz "Zadruge" vezanim za Kiju, kao što je bio trenutak kada se Kockarova našla u izolaciji, kao i kada je dobila tajni zadatak, što je Radanović prokomentarisao na sebi svojstven način.

Foto: Privatna arhiva

K*čka, sve bi uradila za interes - napisao je Radenko, koji je ljubavnici slao i porodične fotografije na kojima je bila i Kija.

- To su retki momenti kada je bila kod Slobine familije. Ma, nebitna je - komentarisao je Radenko koji je, posle svega, ugasio ovaj profil na Fejsbuku, a potom otvorio novi, na kojem mu je prijatelj samo supruga.

Foto: Instagram

D. Tanasijević

#Kristina Kockar

#Radenko Radanović

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'