AKTUELNO

Do sada ih je podržavao, ali preko ovoga neće da pređe!

U najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, Zadruga, više puta je dokazano da najžešći sukobi nastaju upravo zbog hrane. Tako je bilo i prethodne večeri, a glavni akteri ovoga puta bili su Milan Milošević, Sloba Radanović i Luna Đogani.

Iako je Milan do sada podržavao Luninu i Slobinu ljubav i uvek je bio na njihovoj strani, jedan potez mladog pevača doveo je Miloševića do ludila.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, zadrugari su imali zadatak da naprave Sneška Belića a nagrada za pobedničku ekipu bila je puna korpa namirnica. Ipak, ovo zadrugarima nije bilo dovoljno, pa je nastala svađa oko raspodele istih.

Sloba je rekao "ne može pivo njima". Znamo svi zašto ste vi pobedili, zato što imate najjače fanove - prokomentarisao je Milan izrevoltiran jer je bio u ekipi koja je izgubila i zbog toga bila lišena nagrade.
Mnogo si ti poleteo - odbrusila mu je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Rekao sam ne možete da uzmete dok ne uzmu svi iz naše grupe - pravdao se Sloba.

Nakon nekoliko minuta, novinar se ponovo obratio Đoganijevoj ali sada mnogo drčnijim tonom.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DRAGICA UBEĐENA DA KIJA NIJE OPERISALA SAMO UŠI, pa otkrila koju je još ESTETSKU KOREKCIJU imala! (VIDEO)

Kako ti meni možeš da kažeš da sam ja poleteo? Samo pričam istinu. Ko ti traži pivo? Ja ne želim - rekao je Milan.

Nakon ove situacije, Milošević je sve podelio sa Saškom Karan u spavaćoj sobi, a kako je sve izgledalo, pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'