AKTUELNO

Njegov cilj je samo da napreduje.

Relja Ćetković, talentovani mališan iz Podgorice je svojim neospornim talentom dospeo do šestog kruga najgledanijeg muzičkog takmičenja za decu "Pinkove zvezdice" i on će svojim nastupom u petak veče pokušati da impresionira sve gledaoce, a evo šta za njega predstavlja ovo takmičenje.

Ovo takmičenje predstavlja za mene iskustvo više, i naravno dobra zabava. Ja se trudim da budem što bolji u svakom narednom nastupu - rekao je Relja.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Relja će se u narednom krugu predstaviti numerom "Stranac u noći" koju u originalu izvodi Masimo Savić. On je istakao da svoju karijeru vidi u muzici i da za njega celokupno takmičenje predstavlja jedan od najlepših perioda u životu, a evo šta je izdvojio kao najlepši momenat u ovom zabavnom programu.

Najbolji momenat mi je kada izađem na scenu i kada zapevam. Što se tiče nastupa, najviše sam uživao u tom prvom, nije da nisam uživao u prethodnim, ali prvi mi je ostao najupečatljiviji - otkrio je on.

Foto: Printscreen Youtube

Ovaj talentovani dečak svoj fokus stavlja na to kako će interpretirati pesmu publici, a kako kaže scenski nastup je u drugom planu. On je oduševljen što su plesne grupe sa njim na sceni i doprinose da njegov nastup izgleda još bolje.

Kada sam na sceni više obraćam pažnju na pevanje, to mi je broj jedan. Ja gledam da odradim svoj posao kako treba, naravno da mi znači kada su plesači tu, ali tada se fokusiram samo da sve otpevam kako treba - kaže Relja.

Foto: Privatna arhiva

Ovaj četrnaestogodišnjak je otkrio da nakon svakog nastupa sa nestrpljenjem očekuje da odgleda video-snimak i sa velikom strepnjom odsluša kako je otpevao pesmu.

Imam veću tremu kada gledam svoj nastup, nego kada sam na sceni i pevam i mnogo sam samokritičan po tom pitanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Prijatelji i porodica su mu najveći oslonac tokom takmičenja, ali Relja ne krije da je nailazio i na pohvale i kritike koje se trudi da usvoji.

Svi me uglavnom podržavaju. Naravno ima i pozitivnih i negativnih komentara, a moje je samo da budem bolji u sledećem nastupu.

Relja će sa još trinaestoro talentovane dece nastupa u narednom serijalu vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice". Zato ne propustite da budete uz televiziju Pink u petak 23. marta od 21:45h.

Pročitajte još: OSVOJIO SRCA SVIH ŠIROM REGIONA! Ljuba Stanković zaradio PRVI MILION! (FOTO+VIDEO)

D. B.

#Pinkove zvezdice

#Relja Ćetković

'