AKTUELNO

Par je uvideo da ne može jedno bez drugog, pa su nakon nešto manje od dva meseca otkako su raskinuli ponovo nastavili svoju romansu.

Pop pevač Nenad Knežević Knez obnovio je emotivnu vezu sa bivšom partnerkom Tatjanom Tat, sa kojom se upoznao pre više od petnaest godina.

Foto: Facebook

Iako su zbog prezasićenja, kako je pevač sam rekao, tačku na svoju vezu stavili krajem oktobra, izgleda da su Tatjana i Nenad uspeli da reše sve nesuglasice i ponovo ožive svoje emocije, a to ne treba da čudi, budući da je nakon raskida Knežević izjavio da je vrlo moguće da u budućnosti ponovo budu zajedno, jer su ostali u dobrim odnosima.

Foto: Facebook

Njih dvoje posetili su nedavno jedan prestonički restoran, gde su nastale zajedničke fotografije koje su osvanule na društvenim mrežama, a sudeći po njihovim izrazima lica, veruje se da su uspeli da reše nesuglasice i nastave tamo gde su stali, te da ponovo uživaju u ljubavi.

Foto: Facebook

Knez je sa Tatjanom, inače, počeo da se zabavlja 2012. godine nakon što se razveo od supruge Nine sa kojom ima dve ćerke.

Autor: D. Tanasijević

#Nenad Knežević Knez

#Veza

#pevač

'