AKTUELNO

Zadrugarke spustile loptu, ali njihove majke tek počinju rat!

Miljana Kulić imala je pre nekoliko nedelja žestoku raspravu sa najpoznatijim ljubavnim rijaliti parom, Lunom Đogani i Slobodanom Radanovićem. Tom prilikom oni su izneli niz optužbi i uvreda, a u celu situaciju umešane su i njihove prodice.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, pre nekog vremena u medijima se pojavila vest da će Lunina mama, Anabela Atijas tužiti Miljanu zbog njenog ponašanja prema blogerki i njenom dečku. Kako je tada navela, Anabela smatra da je psihička tortura koju Luna i Sloba preživljavaju od strane Kulićeve mnogo gora i ozbiljnija od bilo kog drugog vida nasilja.

Foto: TV Pink Printscreen

Tim povodom pozvali smo Miljaninu majku, Mariju Kulić, da proverimo da li joj je stigla Anabelina tužba i kako je na nju reagovala.

Foto: TV Pink Printscreen

- To su gluposti, imam ja preča posla. Neka podnosi šta hoće, nije problem. Nije mi ništa stiglo! Ja ću da podnesem tužbu protiv Slobe što se unosio trudnoj Miljani u facu i što je hteo da je udari - rekla je Marija za Pink.rs.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miljanina mama nije bila raspoložena da komentariše ostale sporne situacije u Zadruzi. Ona nije imala komentar ni na Miljaninu svađu sa Mikijem Đuričićem, koji joj je donedavno bio najbolji prijatelj u Beloj kući.

PROČITAJTE JOŠ: Đekson joj zapretio, ali ona mu neće ostati dužna! Mina BESNA na bivšeg: ZAPALIĆU MU SVE STVARI! (VIDEO)

Podsetimo, Kulićeva je pre dve nedelje dobila funkciju vođe i za potrčke izabrala Slobu Radanovića i njegovu još zakonitu suprugu Kristinu Kiju Kockar. Ovo je bio povod da između Lune i Miljane izbije žestok sukob u koji se odmah umešao i Sloba. Ipak, oni su uspeli da reše svoje nesuglasice i prethodnih dana su normalno funkcionisali i komunicirali, ali njihove porodice očigledno ne žele da zakopaju ratne sekire.

Autor: R. Lazarević

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

#Sloba Radanović

'