AKTUELNO

Đekson nikada nije bio iskreniji.

Nemanja Đerić Đekson razgovarao je sa Ognjenom Amidžićem, a ono što je izjavio šokiralo je javnost. Naime, voditelj je odlučio da svu pažnju usmeri na odnos Mine Vrbaški i Tomislava Panića.

On je bio vidno razočaran, jer smatra da se konačno uverio u Mininu reputaciju, a kada ga je voditelj upitao šta misli o celokupnoj situaciji povodom proslave njenog punoletstva i svega što ga je povezivalo sa njom on je imao konkretan odgovor.

Foto: TV Pink Printscreen

Blam, tu se smaram, dolazi keva, baba... koje emocije, o čemu pričaš? Toma Svilajnac? Šta ima da budem ljubomoran, to je blam. Ona je najlakša riba u Zadruzi. Što mora ona da šeta? Nije ljubomora, nisam bio takav u životu. Samo jednostavno, praviš degenku od sebe. Svaki lik koji dođe u fazonu je da se ona sa mnom kecala u Zadruzi, mala je dobra ovo-ono - počeo je Đekson.

Kako su mnogi spekulisali o tome da je on zbog ljubomore bio podstaknut na ovakve odgovore, on je odlučio da i o tome progovori.

Foto: Printscreen Youtube

Nije mi bilo okej, bilo me blam. Ona mene smara da mi budemo zajedno, a ja njoj kažem da mi treba da budemo šema. Ona meni kaže da me voli, a ja sam u fazonu "ma, šta ti je". One njene tamo degenke prave grupu na Instagramu, blamiraju me. Dečko je ozbiljna glava, iznajmljuje jahte, pričao Janjušu tu. Ja joj želim svu sreću, neću s njom sigurno biti posle ovoga - pričao je kroz smeh Đekson.

Iako do kraja nije želeo da prizna zbog čega se sve tako odigralo, na kraju je ipak otvoreno i pred milionskim auditorijumom rekao nešto što niko nije očekivao.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Tražio sam razlog da raskinem, hoćeš to da ti kažem? Čekao sam do menstracije. I za rođendan, blam.

Kako je sada žestoko opleo po Mini i njenom moralu, ipak je priznao da povrh svega sa njom u krevetu nije koristio zaštitu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne koristim zaštitu, novine su i onako pisale o tome kako sam ja zarazan. Ja idem na kontrole na svaka 2 meseca, ne mogu ti ja brate to, ako mi se je*e ja ću da je*em i to je to.

K.R.

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

'