AKTUELNO

Jovana je bila jako uzbuđena zbog poziva, dok se Stankovićeva grizla u sebi.

Nakon priznanja Sanje Stanković novinaru Milanu Miloševiću da ipak gaji osećanja prema Jovani Tomić Matoroj, zbog čega je ona ostala šokirana, dobila je priliku da se čuje sa svojom majkom kako bi saznala šta ona misli o tome.

Foto: TV Pink Printscreen

Vas dve ste dve ćurke. Je l' vi znate gde se nalazite i da mi sve slušamo? Možete li nešto da ostavite za sebe, da ne moraju svi da slušaju? Mene to ne zanima, to je vaše. Ja se ne mešam ni u šta. Nemoj dozvoliti da te drugi provociraju. Poslušaj neki Mikijev savet, on ti želi dobro. Nemoj da se nerviraš i padaš u vatru. Ja poručujem i Sanjinim roditeljima da se ne nerviraju, sve je to rijaliti, sve će to da prođe. Treba se isključiti, a vas dve znate najbolje šta radite - rekla je Matorina majka.

Foto: Printscreen Youtube

Njena majka nije želela dublje da komentariše ovu temu, pa je okrenula na drugu stranu priče. Ovom prilikom je saznala i da će se njena drugarica Jasna udati početkom maja, a Matoroj je ta informacija teško pala jer postoji mogućnost da ne prisustvuje venčanju.

Pročitajte još: Zorana GRCALA U SUZAMA zbog SVIH NEPRAVDI koje joj je OTAC UČINIO: Čupala sam sebi kosu sa glave! (VIDEO)

Detaljinije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

Foto:

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Zadruga - RTV Pink

'