AKTUELNO

Kad se susretne sa problemom, trudi se i da ga reši!

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta šokirali su javnost kada su pre godinu i po dana odlučili da jedno drugom izgovore sudbonosno "da", a da o tome nisu obavestili nikoga, pa čak ni najbliže članove porodice. Nekoliko meseci kasnije pevačica je ostala u drugom stanju, a u avgustu prošle godine donela je na svet njihovo prvo dete, devojčicu kojoj su dali ime Tara.

Foto: Printscreen Instagram

No, još veći šok desio se kada su samo par meseci po rođenju ćerke objavili da se razvode. Međutim, oni su nastavili da budu u dobrim odnosima zbog Tare, a i dalje su poslovno sarađivali te se među njima ponovo rasplamsala ljubav. Mnogi su pomislili da je njihov razvod zapravo marketinški trik, a Ana je priznala kako se zaista oseća:

Kad god se susretnem sa nekim problemom, samo pomislim „I ovo će proći“, nabacim osmeh na lice i trudim se da rešim probleme. Ne čekam skrštenih ruku da oni nestanu. Moja sudbina je u mojim rukama. Kada se deca u parku posvađaju, počnu da se druže posle pet minuta jer to su deca, važno im je samo da se igraju. Kada se posvađaju njihove majke, nastaje problem jer nijedna neće prva da kaže „Izvini, pogrešila sam, preterala sam...“. Srećna sam što smo Stefan i ja sačuvali to dečje u sebi i što bez obzira na to što sam ja njemu slomila igračku ili što je on meni bacio pesak u kosu možemo da nastavimo da se družimo, volimo i uživamo u našoj porodici. Ljubav je jača od razvoda - rekla je Ana.

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Ana Nikolić

#Stefan Đurić Rasta

'