AKTUELNO

Ona tvrdi da je on isti u rijalitiju i van njega.

Milan Milošević, jedini predstavnik novinarske profesije u Zadruzi, pokupio je velike simpatije gledalaca svojim ponašanjem i time što je uvek spreman na šalu, što je pokazao projektom "Radio Amnezija", koji je pokrenuo sa svojim cimerima.

Foto: TvPink Printscreen

On je u ovom šou programu, koji obara sve granice gledanosti, od samog početka, te je portal Pink.rs stupio u kontakt sa njegovom prijateljicom, Milenom Videnović, urednicom zabave u Srpskom Telegrafu, kako bi nam prokomentarisala njegovo učešće:

Ono što ja mogu da konstatujem o Milanovom učešću u "Zadruzi" je to da je potpuno iskren! Isti je kao i u privatnom životu, zbija šale, ne trpi nepravdu, kaže šta misli. Pokazao je da ne da na sebe, ume da se posvađa, ima odličan smisao za humor i po svim tim parametrima je pravi rijaliti igrač - kaže Milena na početku razgovora za naš portal.

Foto: Printscreen Instagram

Ona se osvrnula i na njegovu svađu sa Saškom Karan, kao i svađe sa Macom Diskrecijom, koje umeju da budu veoma burne:

Znajući Milana, nikada joj neće zaboraviti kako se ponela prema njemu, niti joj oprostiti. Oni (Saška i Milan) su pre ovog rijalitija bili u veoma dobrim odnosima, ali po izlasku skoro sam sigurna da to prijateljstvo neće postojati. Verujem da bi Milan u realnom životu totalno drugačije postupio, ne bi imao vremena da se toliko bavi Macom, niti bi mu ona bila bitna. Ali tamo je ipak osuđen po ceo dan da bude sa njom i mislim da se on odlično snalazi u duelima. Ljudi se u stvarnom životu posvađaju iziritirani nečijim provokacijama, a retko ko će ostati imun u rijalitiju. On nju i te kako ume da postavi na svoje mesto i ako oseća potrebu da se svađa sa njom pred širokim auditorijumom, zašto da ne?! - kaže Milena.

Milan je često isticao da mu je najbitnije da zna da mu je majka dobro i da ga podržava, a njegova drugarica je u kontaktu sa njom:

U kontaktu smo. Što se tiče njegovog ponašanja, ona je u potpunosti zadovoljna. To je Milan, kao što sam već odgovorila, ne folira se. Naravno da joj nije bilo prijatno kada njeno dete neko napada i kada se nervira, kao što nijednom roditelju nije svejedno, ali je i ona svesna da je to sve deo igre koju je Milan svojevoljno prihvatio. A sa druge strane, kada pogleda kroz šta su neki učesnici poput Lune, Slobe, Kije prošli i koliko su ogolili svoje živote, Milan kao starija i iskusnija osoba odlično prolazi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Milan je tek nedavno otkrio u Zadruzi da je već 20 godina u ljubavnoj vezi, što je mnoge iznenadilo, pa nismo mogli a da ne pitamo Milenu ko je osoba sa kojom je pola života:

Što se tiče Milanovog ljubavnog života, moraćete da sačekate da izađe iz "Zadruge". Verujem da će vam on sve iskreno reći, kao što to uvek i čini. Ja nisam ovlašćena da pričam o njegovoj intimi, a s obzirom na to da do sada nije ništa više o tome rekao, ja tek ne mogu ništa da kažem.

Kako Milan često pravi smicalice, a površno je sa svima dobar, te niko zapravo ne shvata da ih vrti oko malog prsta, pitali smo Milenu da li misli da će mu neko zameriti to kad budu izašli:

Glupi igrači sigurno će zameriti, ali oni koji su iskusni, koji su prošli nešto u životu i shvatili šta je rijaliti, prihvatili na pravi način, odnosno kao jednu igru, neće biti ljuti. Naprotiv! Zvaće Milana da nastave druženje nakon završetka šoua - zaključila je Milena.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

#rijaliti

'