AKTUELNO

Pojedine pevačice pronaćiće se u rečima folk zvezde, koja će ovog proleća zapevati pred beogradskom publikom.

Popularna pevačica Seka Aleksić održaće 14. aprila veliki solistički koncert u beogradskoj "Štark" areni, što je neizmerno raduje.

Foto: Promo

- Nemam tremu, uzbuđena sam. Jedva čekam da izađem na binu, da vidim te ljude i to je, donekle, i prirodno. Kada razmišljam o koncertu i zamišljam taj dan, kako će sve to izgledati, dobijem neku pozitivnu euforiju i zaista jedva čekam da izađem na binu - objasnila je pevačica i dodala da će ovaj spektakl biti upotpunjen sjajnom scenom, efektima, multimedijama, plesačima, ali da će, za razliku od pojedinih koleginica, akcenat kao i uvek staviti na pevanje.

Foto: Pink.rs

- Ja sam pevač koji je poznat kao neko ko stavlja akcenat na kvalitetnu muziku i svirku... Svi mi možemo da letimo po arenama, ali treba stati i pevati, dati dobar zvuk ljudima, koji sa koncerta treba da odu zadovoljni i srećni. Ja ću se potruditi da ostavim srce na sceni i da to bude nezaboravan dan u njihovim životima - obećava Seka.

Foto: Pink.rs

Pevači koji se odluče na ovakav korak, da naprave veliki solistički koncert za oko dvadeset hiljada ljudi, uvek razmišljaju o tome da li će moći da ispune prostor u kojem nastupaju i na koncert dovedu publiku u tolikom broju, što Seka smatra potpuno opravdanim.

- Potpuno je normalno da se tako, ali kada pevač zakaže arenu, onda je i te kako siguran u sebe. Ako sam pre sedam godina napunila arenu sa manje hitova, mogu i sad. Želim da ova arena koju sam zakazala bude puna i ja se nadam da će biti.

Foto: Pink.rs

Domaća javnost nedavno je bila oduševljena fotografijom na kojoj se vidi kako Seka ljubi trudnički stomak svoje koleginice Slađe Alegro na snimanju emisije "Magazin In" Sanje Marinković, a nema sumnje da će im ova fotografija dugo biti jedna od najlepših uspomena.

- Slađa je moj prijatelj, a ne koleginica, ja nju tako doživljavam. Uvek sam tu za nju i ona za mene. Ljubav koju osećam prema njoj je neka posebna ljubav i želela bih da naše prijateljstvo traje dugo i doživotno - rekla je pevačica, koja je na promociji svog kolege Bobana Rajovića pažnju fotoreportera privukla i zbog svoje sjajne linije, iako ne misli da je ona zaista takva.

- Ja ne mislim da je moja linija sjajna. Treniram, hranim se zdravo, malo je to sad rigoroznije pred koncert... Suprug i moj sin su mi motivacija. Sve žene moraju da nađu ko i šta im je motivacija, onda je sve lako. Prvenstveno zbog zdravlja, kada sam zdrava, onda sam i korisna... A korisna treba da budem svom sinu i suprugu

Veljko, ne kupuj mi ništa za Osmi mart!

- Ne slavim Osmi mart, ne doživljavam ga kao praznik žena. Za mene svaki dan treba da bude praznik žena, da im se posvećuje ljubav. Osmi mart nikom ni ne čestitam, a Veljku sam rekla da nema potrebe da me iznenađuje, jer on to radi i bez Osmog marta. Izuzetno je romantičan - priznala je pevačica.

Foto: Pink.rs

D. Tanasijević

#Seka Aleksić

#koncert

#pevačica

'