AKTUELNO

Novopečeni tata prilikom izlaska nije rekao ni reč, a ni ona nije bila baš pričljiva.

Nataša Bekvalac, koja se 28. februara porodila i na svet donela ćerku Katju, izašla je danas iz bolnice.

Foto: Pink.rs

Nataša je danas sa privatne klinike na kojoj je bila posle porođaja trebalo da izađe u podne, ali je to malo pomereno iz nerazjašnjenih razloga.

Foto: Pink.rs

Njen suprug Luka Lazukić samo je projurio pored okupljenih fotoreportera i novinara, ne želevši da daje izjave, pa je samo uleteo na kliniku gde ga je čekala pevačica.

Foto: Pink.rs

Posle nekog vremena srećni tata je, držeći Natašu za ruku, izneo devojčicu u nosiljci, dok Nataša nije skidala osmeh sa lica, ali nije bila raspoložena za duži razgovor sa okupljenim novinarskim ekipama.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: Pink.rs

- I beba i ja smo dobro, sve je u najboljem redu. Katja liči na mene, naravno - sve je što je Bekvalčeva rekla na putu od klinike do automobila kojim su se ona i Luka odvezli ka svom domu.

Foto: Pink.rs

Podsećanja radi, Nataši je termin bio prvog marta i pevačica je imala zakazani carski rez, ali je Katja odlučila da malo ranije dođe na svet, pa je iznenadila sve.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: VI SAMI ZNATE KOJI STE: Aca Živanović pobesneo, pa JAVNO ZAPRETIO svima koji mu rade IZA LEĐA (FOTO)

Foto: Pink.rs

Porođaj je protekao u najboljem redu, a Luka je sve vreme bio u porođajnoj sali pored nje, da bi odmah posle svega otišao da nataši kupi dijamantsku ogrlicu kojoj se majka njegove ćerke nije nadala.

Autor: V. T.; M. K.

#Nataša Bekvalac

#Porođaj

#pevačica

'