AKTUELNO

Pored toga što voli muziku, on bi voleo da se bavi sportom.

Mladi Podgoričanin Relja Ćetković je već prvog puta kada je stao na scenu najgledanijeg muzičkog takmičenja za decu "Pinkove zvezdice" izazvao veliko oduševljenje ne samo žirija, već i milionskog auditorijuma.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Iako je tokom svih krugova Relja imao malu kako on kaže, "pozitivnu tremu", sada se oseća kao kod kuće i želi da pokaže svima koliko je napredovao i čime je zavredeo svoj plasman u petom krugu.

Uzbuđenje je uvek tu, trema nije prisutna više. Baš mi je čudno, kao da je juče bio prvi krug, a sada je već peti. Ja ću samo da nastavim da se trudim i daću sve od sebe, pa ako bude, bude - rekao je sa osmehom na licu Relja.

Foto: Printscreen Youtube

Svoje slobodno vreme Ćetković nije traćio, pa iako je u potpunosti posvećen muzici, i svoju karijeru vidi na muzičkoj sceni, Relja je otkrio za portal Pink.rs da bi pored pevanja voleo da se bavi i sportom.

Da nema pevanja i muzike, sigurno bih se bavio sportom boksom ili fudbalom. Tata bi želeo fudbalom, ja bih više voleo boks, ali bih se negde sporazumeli. Ali ipak svoju karijeru vidim u muzici - bio je ubeđen on.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Numera sa kojom će se predstaviti kanditati, predstavlja možda odlučujući faktor kako će žiri oceniti pevanje. U zavisnosti od žanra koji talentovanim mališanima leži, oni biraju i pesmu.

Oko izbora pesama se konsultujem sa Danijelom Alibabićem, naravno i sa svojom porodicom i prijateljima. Biram pesme koje do sada nisu bile pevane, ali obično biram ono što meni leži i u čemu ja uživam - otkrio je on.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Pročitajte još: NA JEDNOM FESTIVALU OSVOJILA TRI NAGRADE! Darija Vračević niže uspehe! (FOTO)

Relja, kao i ostalih 7 takmičara koji su došli do petog kruga će nastupati u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice". Zato ovo ne propustite i budite uz Televiziju Pink u petak posle 21:30h.

D. B.

#Pinkove zvezdice

#Relja Ćetković

'