AKTUELNO

Nijedna od njih neće promeniti mišljenje.

Kako su zadrugari u toku prethodne noći odgovarali na pitanja novinara, a jedno od njih je bilo upućeno Maci Diskreciji da prokomentariše da li je ona ljubomorna na Gordanu Džehverović, zbog toga što ona nije imala majčinsku ljubav koju Teodora Džehverović ima.

Foto: Printscreen Youtube

S obzirom na to da od prvog dana otkako je Gordana ušla u rijaliti kao podrška svojoj ćerki, Maca je sa njom ulazila u konflikt, a Džehverovićka misli da je to zbog ljubomore.

Da li sam imala majčinsku ljubav, to znam samo ja, a naravno da jesam. Ne bih nikada volela da imam majčinsku ljubav kao Teodora, pa da pritom znam nešto o svojoj majci i to iznosi javno da je njena majka silovana. To je meni dno dna, ja to nikad ne bih uradila i ne podržavam da majka i ćerka uđu u rijaliti, meni je to debilizam. Nikad ne bih bila ljubomorna na nju i nikad ne bih poželela da imam takvu majku kao što je ona, da ulazi u rijaliti zbog novca, zbog slave. Zna se šta radi majka, da vaspitava dete i izvede ga na pravi put, a ne da pušta svoje dete da se išvara po rukama i da ide po jahtama sa 20 godina - rekla je zgroženo Maca.

Foto: TvPink Printscreen

Mi smo dva razlicita. To što sam rekla da je ljubomorna, stojim pri tome. Ona je ljubomorna s obzirom na to da zna kakvi su Teodorini pregledi. Kada je bila "Zadrugovizija", ona se pokupila odavde i otišla u sobu i govorila kojekakve ružne komentare, a ona o Teodori ništa ne zna. To su priče koje je ona načula i ovde konstruiše svoju priču u glavi - rekla je Gordana.

Foto: Printscreen Youtube

Mama Gocu ove reči nisu uznemirile, već je pokušala na pristojan način da objasni da njihov odnos od početka rijalitija nije bio korektan.

Pročitajte još: Sloba zamerio Luni zbog čarapa, ona mu odbrusila: SRAM TE BILO, UMALO SAM SE POBILA ZBOG TEBE! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Gordana Džehverović

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'