AKTUELNO

Nova rasprava bivših drugova.

Svađa između Nadežde Biljić i Slobe Radanovića ne jenjava ni danas. Zbog toga što je pevačica ogovarala Radanovića sa njegovom suprugom Kristinom Kockar, Luna Đogani je  želela da joj skrene pažnju na njeno ponašanje, pa su između njih dve pale teške reči.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević je uputio pitanje Nadeždi kako se oseća zbog toga što ju je Đoganijeva nazvala "klošarkom", a ovo pitanje je dovelo do još jedne svađe između pevača.

Jedino što mogu da kažem jeste da su me Jelenine reči pogodile, a ja nju gotivim, ona mi je prirasla za srce. Što se tiče Lune, jedino zašto sam joj se unela u facu jesu pretnje "Videćeš ti", to je jedina stvar koja me dovede do ludila u sekudi. Što se tiče njih dvoje, odavno sam shvatila neke stvari, nemaju više efekta u mom životu - rekla je Nadežda.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas je imala konflikt sa Jelenom, pa je rekla kako će njimo ovo, kako će njima ovo... Luna joj je rekla u rehabilitaciji, što to ne kažeš Slobodanu u lice. Ja sam to iskulirao, mene ta priča ne zanima. Ja sam krenuo da izađem napolje, da je zaobiđem, a ona je sa vrata rekla: "Hoćeš sada ili posle da mu kažem?". Ja sam rekao:  "Hajde skloni se od mene", a onda je ona krenula da urla, da se dere, da mafija na Lunu. I onda sam joj prišao i uneo sam joj se u facu. Nikad ja ne bih nasrnuo na ženu, to svi znaju. Znate šta svi ovde o njoj pričaju, neke gluposti i koliko je prozivaju. Luna nikad nije rekla ništa loše o njoj, ona se osetila kao da je ona na nju nasrnula. Samo sam želeo da pokažem kada se neko jači od tebe unese u facu. Ona je prva koja će da je*e mater, preti svima, a onda ona ispadne žrtva - pojasnio je Radanović.

Biljićka je prokomentarisala dalje da ne može da trpi provokacije od Radanovića i njegove devojke, što je zaprepastilo njih dvoje, pa su ostali zabezeknuti njenom konstatacijom.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: GRIZE JE SAVEST? Luna priznala kojih svojih postupaka iz Zadruge se STIDI! (FOTO)

Njihovu raspravu detaljnije možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'