AKTUELNO

Slobu je njen potez doveo do ludila!

Svađa koja je obeležila noć bila je između Lune Đogani i Nadežde Biljić. Naime, Luna je opasno zapretila Nadeždi da više nikad ne spominje njenog dečka u lošem kontekstu, pa je dodala i da će je to skupo koštati ukoliko nastavi istim intezitetom.

Sloba Radanović nije video tu scenu, ali mu je zato Luna sve prenela, dok je za to vreme ukućanka tražila njega kako bi se obračunala sa njim.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Hoćeš ti da kažeš ili da ja kažem? Odakle tebi ideja da se ja borim za Škodu preko tvojih leđa? Sad ćeš ti da vidiš! Ko je ona da meni preti, bre?! - rekla je Nadežda.

Niko nikada nije video Slobodana u raspravi sa ostalim devojkama, a ovog puta ga je izbacilo iz takta to što se unosila u facu njegovoj devojci.

Alo, bre! Od*ebi više od mene, nakazo jedna, da joj se nikad više nisi unela u facu, je l' ti to jasno?! Sad ću ja tebi da se unosim u facu pa da vidiš kako je to - rekao je vidno iznerviran Radanović.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je sve slutilo da se ova žestoka rasprava neće dobro završiti, obezbeđenje je odmah došlo u Belu kuću kako bi sprečilo bilo kakav fizički okršaj. Da li je Slobodan opravdano postupio ovako, detaljnije pogledajte u nastavku.

K. R.

#Luna Đogani

#Nadežda Biljić

#Sloba Radanović

'