AKTUELNO

Svi su ponosni na njega!

Nišlija Luka Utvić jedini je dečak koji se večeras predstavio žiriju i odmah ih podigao i oduševio! Prva pesma kojom se predstavio bila je "Svadbarskim sokakom" Zdravka Čolića, a žiri nije mogao da se suzdrži pa su se odmah svi podigli i tako Luki obezbedili plasman u šesti krug! Tokom izvedbe prve pesme, Jelena Tomašević je bila oduševljena Lukinim izgledom pa je kratko prokomentarisala:

Gospodinu u odelu, pogledaj ga, on je novi Sergej Ćetković - rekla je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je mogao da odmah ode sa scene, s obzirom na to da je dobio svih pet glasova, Luka je morao da otpeva drugu pesmu, a on se odlučio za evrovizijskog pobednika Aleksandra Ribaka i njegovu pesmu "Fairytale" za koju je dobio samo aplauze i oduševljenje žirija.

Večeras si bio pravo muško na sceni, opušten do kraja i polomio si. Bravo! - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

Neko čudo se desilo u studiju, mi smo uživali, kao da smo izašli negde pa smo u provodu. Sve ozbiljnije, zrelije, bolje, stabilnije, nastavi tako i bilo bi dobro da i ti u karijeri imaš ovakve pesme - oduševljena je bila Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Opet smo ponosne i zadovoljne tetke. Lepi naš talentovani dečače, mnogo je lepo što si ostao ovde sa nama, gledamo te kako rasteš u sjajnog pevača i to je privilegija za nas. Mi smo za ove četiri sezone ispratili fantastičnu decu, koja će tek pokazati koliko su fantastični - ponosna je bila Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Luka Utvić

#Pinkove zvezdice

'