AKTUELNO

Svi su morali da zaigraju kad ona zapeva!

Devetogodišnja Sara Simić nastupila je druga po redu večeras, a prva pesma kojom je rešila da se predstavi žiriju i gledaocima "Pinkovih zvezdica" bila je "Glavo luda" koju peva Zdravko Čolić. Ona je tokom izvođenja ove pesme dobila glasove Sergeja Ćetkovića, Jelene Tomašević i Leontine.

Foto: TvPink Printscreen

Druga pesma kojom se Sara predstavila bila je "Moj je život moja pesma" koju izvode Karolina Gočeva, Maya Sar, Aleksandra Radović i Nina Badrić. Uz ovu prelepu baladu na sceni su se našli i plesači, koji su pomogli Sari da dočara svoj nastup. Nakon ove pesme, podigla se samo Goca Tržan, dok je Milan Stanković rešio da ostane dole, tako da će Sara morati da se bori u baražu za dalji prolazak.

Nešto je falilo, ima trenutaka u kojima si zaista blistala, a onda budeš prosečna. Toliko si lepa večeras i lepo si obučena. Mislim da je prva pesma za tebe bila malo prebrza, imala si dobar drajv, ali sve to na stranu, nekako mi je bilo školski tačno, mislim da si bila uplašena. Ovo nisi bila ti - rekla joj je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Nekako mi je bilo slabo, baš četvorka. Nisam obraćao pažnju na sitnice, ukupno nije to to. Ali bićeš bolja - poručio joj je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice

'