AKTUELNO

U intervjuu za naš portal otkrio je svoje impresije o nastupu na "Beoviziji", a potom iskreno odgovarao na pitanja vezana za ovogodišnjeg pobednika, ali i članicom žirija sa kojom je zaratio.

Talentovani Danijel Pavlović predstavio se na ovogodišnjoj "Beoviziji" pesmom "Ruža sudbine" koja je naišla na odličan odjek kod publike, zbog čega pevač sa ovog festivala nosi sjajne utiske, iako nije odneo pobedu i obezbedio sebi učešće na Evroviziji u Lisabonu.

- Utisci su mi sjajni! Zadovoljni smo moj tim i ja celim nastupom, dali smo sve od sebe. Super je sve izgledalo, sve je bilo na visini zadatka i onako kako smo osmislili - ističe Danijel i priznaje da je potpuno normalan osećaj razočaranja zbog izostanka trijumfa, budući da je reč o festivalu koji nagrađuje samo pobednika.

- Ima tu i razočaranja, naravno, ali u granicama normale. Normalno je da te malo uzdrma to što nisi pobedio, ali ideš dalje! Šta se desilo Jeleni Tomašević? Imala je najlepšu pesmu one godine, pa ništa. Danas je živa, zdrava, hvala Bogu, popularna, uspešna… Šta se desilo “Flamingosima”, Ani Nikolić? To su hitovi koji traju, tako će biti i sa “Ružom sudbine”, jer je vanvremenska pesma - priznaje Danijel, koji smatra da je hiperprodukcija dovela do toga da je sve više nekvalitetnih pesama na našoj muzičkoj sceni.

Foto: Pink.rs

- Danas se u ovom brzom svetu pišu neke brze pesme, niko nema vremena da im se posveti… U redu je da svi imamo hit pesmu, da se ljudi zabave, ali ovo je ono što ostaje, kao što je pesma sa “Tri dana”, “TV” sa Željkom Mitrovićem, “Lavirint” sa Pink Music festivala…

Ivana Peters nije u pravu, ne znam šta je htela da postigne

Odmah nakon "Beovizije" Danijel je izrazio nezadovoljstvo zbog toga što je od članice žirija Ivane Peters dobio samo četiri poena. On joj je poslao poruku na koju nije dobio odgovor, a potom je snimak ekrana svog telefona podelio sa prijateljima na Fejsbuku, kojima je poručio da se Ivana, kako kaže, izblamirala, kao i da "ima problem sa ljudima koji nemaju m*da da stanu iza svog mišljenja".

Foto: Instagram

Ivana mu je odgovorila putem medija i brže-bolje ga blokirala na društvenim mrežama, a Danijel za Pink.rs objašnjava da nije on, zapravo, započeo "rat" o kojem danima unazad bruje svi.

Foto: Pink.rs

- U pitanju je potpuno pogrešna slika! Sled događaja je bio da sam ja Ivani Negativ, sa kojom se znam jako dugo i koja mi je pevala prateće vokale, poslao vrlo privatnu poruku koju je ona slikala i zakačila na društvene mreže. Iz kojih razloga, ja to ne znam. Ne znam šta je napisala jer me je blokirala. Tek sutradan mi je javljeno da je okačila moju poruku, koju je potom izbrisala, a onda sam i ja okačio na svoj profil i rekao:"Ja sam ovo poslao, iza ovoga stojim". Ona zna najbolje šta je htela da postigne. Ima magičnu boju glasa, šta je bilo, bilo je, ali stvarno mi nije jasno što je to uradila. Ja to nikad ne bih slikao, nego bih odgovorio - objašnjava Danijel i nastavlja:

Foto: TvPink Printscreen

Da mi je rekla:”Danijele, nije mi se svidela pesma”, ja bih joj rekao:”Svaka čast, jesi budala što ti se pesma nije svidela, ali poštujem". Na tome bi ostalo, ali ti slikaš privatne prepiske… Pogrešila je što mi nije odgovorila privatno. Ne mogu da je osuđujem niti želim da govorim u njeno ime i komentarišem takav potez. Nemam prava da je preispitujem niti to želim da radim, svako ima pravo na svoje mišljenje, da l' je po direktivi il' po sopstvenom nahođenju. Ivanu poznajem, znam šta voli, a šta ne, šta sluša, šta ne sluša i tu sam osetio potrebu da joj kažem da nije u pravu.

Foto: Pink.rs

"Balkanika" najbolje zna da l' je pevala na plejbek

Za razliku od koleginice Maje Nikolić, koja već danima unazad javno optužuje ovogodišnjeg pobednika Sanju Ilića i grupu "Balkanika" da su pesmu "Nova deca" izveli na plejbek, Danijel se na ove spekulacije ne obazire.

Foto: YouTube screenshot

- Video sam aferu oko plejbeka, oni najbolje znaju šta je istina, a šta ne. Uopšte ne želim da ulazim u to, to mi je sad potpuno nebitno. Maja je šoubiz majstor, sve što misli – kaže i ja je volim privatno jer smatram da je dobar čovek - iskren je Danijel, koji je ovogodišnjim pobednicima pružio podršku.

- Ukoliko su namestili - namestili su, mi tu ne možemo ništa. Da l' su namestili ili ne, da li su pevali na plejbek ili nisu, njihova je stvar. Ja nemam ništa od toga, ne ide mi ni iz džepa ni u džep. Mislim da, ko god da je pobedio, treba da ga podržimo sad jer on predstavlja sve nas, celu naciju. Hajde da podržimo, da budemo složni pa dokle stignu.

Foto: Pink.rs

D. Tanasijević

#Ana Nikolić

#Danica Krstić

#Danijel Pavlović

#Evrovizija

#Flamingos

#Jelena Tomašević

#Maja Nikolić

'