AKTUELNO

Luna za vreme glasanja eliminisala Slobu!

Zadatak koji su ukućani imali doživeo je svoj kraj danas popodne kada je stiglo pismo Velikog šefa.

Dragi zadrugari, sada će svako od vas glasati kako bi izabrali najboljeg u igri "Frik šou". Svako će izabrati po tri zadrugara koji su po vama bili najuspešniji u ovom zadatku i obrazložiti svoje glasove - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: RTV Pink

Maca Diskrecija prva je glasala za Saru, Jelenu i Minu. Bane Čolak svoje glasove dao je Milanu, Bori i Đeksonu, a za repera je glasao i Marko Miljković koji je svoje glasove dao i Mikiju i Nadeždi. Divni Milanović najviše su se svideli nastupi Ane, Matore i Bore.

Foto: RTV Pink

Meni se najviše svideo Đekson zbog izgleda. Milan zbog upornosti. Miki, jer mi je bio najsimpatičniji - izjavila je Dragica Janičić.

Mikijev nastup svideo se i Teodori Džehverović, koja je osim za ovog stanara glasala i za Matoru i Milana. Sanja Stanković glasala je za Boru, Matoru i Milana, a za Jovanu i Miloševića glasala je i Gordana Džehverović kojoj se svideo i Viktorijin nastup. Andrijana Radonjić opredelila se za Boru, Milana i Matoru.

Foto: RTV Pink

Đekson, Milan i Miki. Milan je ovde najveć bolsenik i sa i bez kostima. Čovek je teški psihopata. Čovek je bosletan brate! Najveći brik je Milan - izjavio je Filip Đukić.

Foto: RTV Pink

Bora Santana glasao je za Matoru, Đeksona i Milana. Jovana Tomić Matora zahvalila se Bori i ona glasala za njega, kao i za Mikija i Janjuša. Mina Vrbaški dala je glasove Milanu, Ani i Đeksonu, svom izabraniku.

Matora je bila luda kao struja i sa njom sam pravio super fore. Svoj glas dajem i Mikiju. Moram da pohvalim i Miljanu koja je u petom mesecu trudnoće - rekao je Milan Milošević.

Foto: RTV Pink

Nemanja Đerić Đekson glas je dao Bori, Mikiju i Milanu. Sloba Radanović takođe Bori i Milanu, ali i Filipu, a i Jelena Krunić se odlučila za Boru, Milana, ali i za Nadeždu.

Ovog gospodina (Slobodana) ću odmah da eliminišem. Prva je za mene Gordana. Ja se i daljem smejem kada je vidim. Ona je meni top! - izjavila je Luna Đogani.

Ana Korać glasala je za Boru, Matoru i Nadeždu. Zorana Stefanov za Milana, Boru i Viktoriju. Nadežda Biljić glasove je dala takođe Milanu i Bori, ali i Gordani. Marija Ana Smiljanić se najviše oduševila Mikijevim, Gocinim i Borinim nastupom. Viktorija je kratko izjavila da Milanu, Bori i Mikiju daje glas. Lepi Mića glasao je za Matoru, Gordanu i Anu. Marko Janjušević Janjuš za Vojketa, Mariju Anu i Miljanu, a Miljana Kulić glasala je za Mikija, Janjuša i Gordanu.

Foto: RTV Pink

Izabrali ste Milana za pobednika "Frik šou-a" i Veliki šef mu čestita na pobedi. Milane, zadrugari su odlučili da ti zaslužuješ pobedu. Šaljemo ti hiljadu dinara za ovaj zadatak, ali imamo i specijalnu nagradu za tebe. Dobio si priliku da napišeš četiri strane za Srpski telegraf, pa počni što pre kako bi čitaoci mogli da čitaju tvoje redove - Veliki šef.

Nakon pročitanog pisma, Milan Milošević, koji je izabran za najvećeg frika, dobio je veliki aplauz od strane ostalih stanara, a kako je sve izgledalo možete pogledati u donjim video-klipovima.

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Milan Milošević

#Sloba Radanović

'