AKTUELNO

Popularna glumica i voditeljka je sa još tri koleginice zvezda osme epizode vikend-serije "Šifra Despot"

Osma epizoda vikend-serije "Šifra Despot" pod nazivom "Zbogom oružje", koja će se emitovati u subotu 3. marta u 21 čas na TV Pink, uvodi nove likove u život kompjuterskog programera Despota Despotovića.

Tri izuzetno popularne glumice pojaviće se u osmoj epizodi ove serije - Marijana Mićić, koju svakog petka gledate kao voditeljku dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", zatim Tijanu Vučetić i Nađu Sekulić.

Foto: Printscreen Youtube

Despot će u osmoj epizodi serije "Šifra Despot" otići u salon venčanica po pozivu vlasnice Žane (Marijana Mićić), Milenine najbolje drugarice i buduće kume, gde ga čeka Milena obučena u belo. I dok on zbunjeno i oduševljeno posmatra prizor, u salon uleće čovek ubeđen da je Despot njegov nesuđeni i neželjeni zet.

Foto: Printscreen Youtube

Sa druge strane, Života celog jutra rovari i nešto krišom radi po dvorištu. Otkopava i zakopava svoje sakriveno oružje, ne znajući da ga Rumenka sve vreme špijunira i prati.

Foto: Promo

Do kakvih će sve situacija doći i zbog čega će Despot, Milena i Života završiti u policijskoj stanici, saznaćete u osmoj epizodi "Zbogom oružje" vikend-serije "Šifra Despot"  večeras, 3. marta u 21 čas samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Marijana Mićić

#Tamara Krcunović

#Televizija Pink

#serija

#Šifra Despot

'