AKTUELNO

Kratke haljinice zamenila je belim mantilom.

Iako ima malobrojnih izuzetaka i svetlih primera koji se mogu pohvaliti fakultetskim diplomama, pripadnike domaće estradne scene bije glas da su nepismeni i neobrazovani. Međutim, postoje i oni kojima je draže i značajnije da u rukama umesto mikrofona drže diplomu državnog fakulteta, što je slučaj sa nekada popularnom folk pevačicom koja je u zenitu slave rešila da napravi potpuni preokret.

Foto: Youtube

Pevačica Dajana Penezić u svet estrade kročila je kao veoma mlada. Okupila je ekipu renomiranih autora, poput Marine Tucaković i Leontine Vukomanović, i svoj prvi studijski album, sa kojeg su se izdvojile pesme "Levo, levo", "Sledeći" i "Motor" objavila je pre tačno jedanaest godina.

Foto: Youtube

Ipak, najveći uspeh doživljava 2009. godine, kada je objavila pesmu "Adrenalin", koja se dugo nalazila na visokim pozicijama domaćih top lista. Iako je sve ukazivalo na to da joj se smeši uspešna muzička karijera, Dajana je u jednom trenutku odlučila da se povuče i u potpunosti se posveti studijama na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Ona se pre četiri godine pohvalila diplomom državnog fakulteta i zvanjem doktorke, što je oduševilo sve njene prijatelje, ali i celokupnu javnost. Tada je, takođe, najavila svoj povratak na muzičku scenu, međutim, izgleda da je prevagnula ljubav prema medicini, zbog čega je, kako stvari stoje, od estrade odustala.

Foto: Facebook

Umesto u kratkim, šljokičastim haljinicama Dajana se danas češće slika u belom mantilu, a kako sada izgleda pogledajte u nastavku:

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Pink.rs

#Dajana Penezić

#Doktor

#pevačica

'