AKTUELNO

Niko nije očekivao da će Luna Đogani vidno raspoložena posetiti Drvo mudrosti.

Zbog mnogobrojnih teških situacija kroz koje je prolazila mlada blogerka Luna Đogani, u jednom momentu je psihički klonula, pa je tražila pomoć psihologa, a čak je imala i telefonski razgovor sa svojom majkom Anabelom.

Iako su već svi navikli na njeno negativno ponašanje i suze u očima kad god je u komplikovanoj situaciji sa svojim dečkom Slobom Radanovićem, ona je ovog puta na najpozitivniji način iznenadila sve gledaoce kraj malih ekrana.

Foto: Pink.rs

Naime, ona je posetila Drvo mudrosti kako bi tražila jednu muzičku želju koja je za nju bila od velike važnosti, a obrazložila je i zašto.

Drvce, molim te, ja ti obećavam da ću od sada pa do kraja uvek biti nasmejana kad god me vidiš, obećavam! Ali, meni treba jedna pesma, tu pesmu je moja mama snimila dok sam bila u njenom stomaku i baš bih volela da je čujem, molim te! - rekla je Luna.

Kako je Drvo mudrosti imalo razumevanja za ovu takmičarku, pitalo ju je šta bi to najviše želela da čuje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Želim pesmu od Fanki Dži-ja - Njen grad. Toliko volim tu pesmu i obećavam da sledeći put dolazim sa tajnama i informacijama - bila je presrećna Luna, kojoj nije prvi put da odaje nečiju tajnu.

Drvo se radovalo zbog njenog ushićenog ponašanja, pa joj je ovu uslugu i učinilo, ali ju je i upozorilo da više neće činiti usluge sve dok ne dobije neku tajnu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kada je pesma počela, Luna je skakala od sreće, a kakav je ples imala sa Slobom pogledajte u nastavku.

K.R.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

'