AKTUELNO

Čak i rođendanska čestitka upućena šestogodišnjem Aleksandru više ne postoji na ovoj društvenoj mreži.

Poznato je da pevačica Severina Kojić već godinama unazad na sudu bije bitku sa Milanom Popovićem, ocem svog sina Aleksandra, oko čijeg se starateljstva i za čija prava bore, a Opštinski građanski sud u Zagrebu 22. februara presudio je u korist kralja bakra, koji je dobio duplu bitku za ravnopravno starateljstvo nad sinom. Ipak, on se tu nije zaustavio.

Foto: Jelena Balić/Kobra

On se, paralelno s bitkom za starateljstvo, na sve načine trudio da zaštiti privatnost svog šestogodišnjeg sina Aleksandra. Njegove slike Severina je često objavljivala po društvenim mrežama, što je Popović smatrao kao direktno kršenje privatnosti njegovog maloletnog deteta, zbog čega je već tužio svoju bivšu dragu, a onda se, po svemu sudeći, požalio i Instagramu, koji je uslišio njihove molbe.

Foto: Jelena Balić

Administratori jedne od najpopularnijih društvenih mreža današnjice po treći put uklonili su sa Severininog naloga, koji prati oko 750.000 ljudi, apsolutno sve fotografije na kojima je pozirala sa sinom Aleksandrom, a osim ovog neprijatnog iznenađenja ranije je dobila i upozorenje da će biti blokirana ukoliko nastavi da to i dalje radi.

Foto: Printscreen Instagram

Severina je, inače, pre nešto više od nedelju dana putem Instagrama čestitala rođendan svom maloletnom sinu, kada je objavila njihovu zajedničku fotografiju propraćenu dirljivim rečima što je, posle intervencije Instagram tima, obrisano sa ove društvene mreže.

Pink.rs

#Milan Popović

#Severina Kojić

'