AKTUELNO

Pevačica priznaje da joj teško pada jer joj je sin u zatvoru,

Hanka Paldum proživljava pravu porodičnu dramu jer joj je sin Mirzad Brkić osuđen na dve godine zatvora zbog saobraćajne nesreće u kojoj je udario tri pešaka.

Teško mi je kao što bi bilo svakoj majci, ali tu emociju držim za sebe. Mnogi moju nesreću zloupotrebljavaju, ali se ne osvrćem na tako nešto. Moj sin je dobro, u jednu ruku, iako ne može biti dobro, zato što je u zatvoru. On je osuđen na dve godine zatvora zbog saobraćajne nezgode koju je počinio. On služi svoju kaznu i, na sreću, nije bio teže povređen. Svi su napravili da je on jedan zločest momak, a osuđen je na tako veliku kaznu samo zato što je sin Hanke Paldum. Mnogi su mi rekli da za to što je počinio nije trebalo ni godinu dana da dobije. Svakom detetu je teret kada mu je roditelj poznat i popularan jer tada presuđuju drugi aršini - rekla je Hanka Paldum za Blic.

U ovoj sabraćajnoj nezgodi Mirzad Brkić je udario tri pešaka, od kojih su dva bila teško povređena.

Foto: Printscreen Facebook

Hanka Paldum je istakla da u narednoj godini želi samo da pronađe mir.

- Želim da sve negativno nestane i da se ne ponovi, želim mir i ljubav, da se ljudi dozovu pameti. Svako treba pozitivno da razmišlja i da brine o svojoj duši i biću, pa tek onda o drugima. To je formula dobrog života i svakom ko je poštuje biće lepše i lakše da korača u budućnosti. Ako uzvraćamo na isti način nekim ljudima, onda se sve to nagomila, pa se vrati kao bumerang: dobro duplim dobrom, a loše još lošijim - istakla je pevačica.

Foto: Printscreen Youtube

J. V.

#Hanka Paldum

#pevačica

#sin

'