AKTUELNO

Ko će plakati a ko će se smejati?

Veliki šef uvek iz rukava izvuče iznenađenje koje zadrugari najmanje očekuju. Ovoga puta voditeljka Dušica Jakovljević podelila je sa gledaocima informaciju koja će uzburkati Belu kuću.

Foto: TvPink Printscreen

Veliki šef je doneo dve odluke. Prva je da u nedelju niko neće biti izbačen iz Zadruge. To znači da će Miljana biti vođa dve nedelje. To, takođe, znači da će Kija i Sloba biti potrčci dve nedelje i da će Miki biti omiljeni zadrugar dve nedlje. Druga odluka je da u subotu imamo vanredno izbacivanje - saopštila je voditeljka odluku Velikog šefa.

Podsetimo, večeras je Miljana Kulić za potrčke izabrala bračni par Kristinu Kockar i Slobodana Radanovića, što je dovelo do ludila njegovu devojku Lunu Đogani.

Blogerka je doživela totalni šok zbog ove odluke jer to znači da još jednu nedelju neće spavati pored Slobe, a kako će reagovati kada sazna da će se od pevača odvojiti čak na dve nedelje, a da će on za to vreme sobu deliti sa svojom još uvek zakonitom suprugom?

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PISMO VELIKOG ŠEFA IZAZVALO OVACIJE: Dve zadrugarke dobile posebne pohvale! (VIDEO)

Takođe, ni Miki Đuričić nije bio oduševljen ulogom omiljenog, jer to, kako je rekao, automatksi znači da će morati da služi Miljanu. Verujemo da će se veoma "obradovati" jer će ovu funkciju obavljati čak dve nedelje zaredom.

Ako ste propustili da vidite to što je voditeljka saopštila, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'