AKTUELNO

Iznela je svoje mišljenje!

Pevačica Milica Todorović uskoro će svoju vernu publiku obradovati novom pesmom pod nazivom "Šou program", a pred kamerama emisije "Premijera" ona je otpevala refren i otkrila da li je generalno njen život šou program:

- "Moj je život šou program, luda kuća, šta da dodam"... Kod mene je uvek šou program. Ceo život mi je takav haos, generalno sam neorganizovana. Ali o tome se ne radi u pesmi, radi se o muškom delu. Što se toga tiče, nije mi neki šou program, da imam navalentne muškarce oko sebe, nekako je to balansirano kod mene - rekla je Milica kroz osmeh.

Foto: YouTube screenshot

Već nedeljama unazad javnost bruji o razvodu Emine Jahović i Mustafe Sandala. Milica je sa Eminom snimila pesmu "Limunada" koja je postala jedan od najvećih hitova prošle godine, pa je sada prokomentarisala i dešavanja u privatnom životu svoje koleginice:

Nisam se čula sa njom, ali sam videla da je objavila na Instagramu. Meni je stvarno jako žao, ali eto... Neko moje mišljenje je, ako ne ide, bolje da se ljudi rastanu - rekla je Milica.

Foto: YouTube screenshot

PROČITAJTE JOŠ: ZA NJEN OSMEH JE ZASLUŽAN MUŠKARAC? Dajana Paunović NAKON RAZVODA otkrila da li je PONOVO ZALJUBLJENA! (VIDEO)

Ako ste propustili današnje izdanje emisije "Premijera", možete je pogledati u video-snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Emina Jahović

#Milica Todorović

#Premijera

#Razvod

'