AKTUELNO

Poznati voditelj će kod Ognjena Amidžića otkriti razloge za prelazak na ružičastu televiziju.

Ovog utorka vas od 23 časa na TV Pink očekuje još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Amidži šou".

Medijski transfer koji je uzburkao javnost, jeste prelazak Živorada Žike Nikolića i njegove kultne emisije "Žikina Šarenica" na TV Pink. Poznati voditelj će otkriti kako i zbog čega je odlučio da pređe na ružičastu televiziju.

Foto: Pink.rs

Ognjen Amidžić će u studiju ugostiti Lava Pajkića, autora kontoverzne emisije "Kontravizija", zbog koje se podigla ogromna prašina u javnosti. On će iskreno govoriti o emisiji, ali i da li se kaje zbog nekih svojih ranijih izjava.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Mirka Vasiljević će otvoreno govoriti o odnosu sa suprugom, fudbalerom "Crvene zvezde", Vujadinom Savićem, ali o tome kako je napravila balans između karijere i roditeljstva.

Foto: Instagram

Nakon što je takmičenje sa pesmom "Zemlja čuda" na ovogodišnjoj "Beoviziji" završila na 10. mestu sa tri poena, Maja Nikolić će u emisiji "Amidži šou" otvoreno govoriti o svim zakulisnim radnjama, ali će predstaviti i nove dokaze o neregularnostima sa renomiranog muzičkog takmičenja.

Foto: Youtube

Goste u studiju, ali i gledaoce kraj malih ekrana zabavljaće petogodišnje čudo od deteta, učesnik najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", koji je obeležio tekuću sezonu - jedan i neponovljivi Ljuba Stanković!

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Ne propustite najbolju zabavu u emisiji "Amidži šou" u utorak 27. februara od 23 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Lav Pajkić

#Ljuba Stanković

#Maja Nikolić

#Mirka Vasiljević

#Ognjen Amidžić

#Televizija Pink

#Živorad Žika Nikolić

'