AKTUELNO

Ona će 14. aprila prirediti spektakl za svoju publiku.

Svetlana Seka Aleksić danas je bila gošća emisije "Premijera vikend specijal" i tom prilikom otkrila sve detalje u vezi sa pripremama koncerta u "Štark areni".

Voditeljski par Tijana Prica i Ognjen Nestorović kao i uvek saznaju prvi sve novosti iz života poznatih, pa je tako i ovog puta popularna pevačica govorila o svojim poslovnim i privatnim planovima.

Foto: TvPink Printscreen

Organizatori su mi rekli da stvarno ne smem da odajem detalje koncerte i da bi trebalo da . Neki od gostiju su Slađa Alegro i Adil. Koncert je rođendanska žurka, a to nikako ne bi moglo da bude bez ljudi koje ja volim. Adila i Slađu volim, dobro, Slađu malo više, ubiće me ako to ne kažem. Uz mene je već godinama bend "Aspirin", a oni su svi kvalitetni i dobri muzičari i to mi je i najbitnije - rekla je Seka Aleksić.

Foto: TvPink Printscreen

Seka je ipak morala da sakrije neke detalje u vezi sa koncertom koji predstoji 14. aprila, a kakva će biti ova njena rođendanska žurka ostaje da vidimo.

O čemu je još govorila Seka Aleskić u emisiji "Premijera vikend specijal" kao i ostale priče iz života poznatih poslušajte u nastavku!

Pink.rs

#Premijera-Vikend specijal

#Seka Aleksić

#koncert

#pevačica

'