AKTUELNO

Šok!

Usledila je nominacija Danijela Dujkovića Munjeza.

Lakić je mene povredio, on je slagao kada je video da je Stefani u crvenom, a on je provocirao i slagao tada da sam ja radio nešto što nismo, i tada smo prekinuli komunikaciju. Što se tiči Lejdi, muvala si se zarad rijalitja sa Manulenom. Provodili smo neko vreme zajedno,a posle sam se ja zaljubio u Stefani, a ti si konstatno potencirala priču sa mnom, jesam ja bilo loš kada sam rekao ono da je bilo nešto ispod pokirvača. Mene zanima čemu potreba da ti ostavljaš prostor za mnoge stvari - rekkoa je MUnjez.
Ti mnogo foliraš, nemoj meni te fore, ti praviš priču sebi kako ti odgovara - rekla je Lejdi.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l možeš ti normalno da se ponašaš, štedela sam te. On je jako kvaran i veoma laže, govorio je kako bih ja bila sa njim, to nije isitna. - rekla je Lejdi.
To je istina, on je nju muvao, ona ga je kulirala - rekao je Terza.

Foto: TV Pink Printscreen

Munjez je i dalje tvrdio da njega Lejdi muva, što je ona poricala.

Stefani on je meni rekao da želi mene da zastiti od tvojih postupaka - rekla je Lejid.
Šaljem nju jer je ozbiljan lažov - rekao je Munjez

Foto: TV Pink Printscreen

Lakić jako ljigav i kvaran čovek, a pre svega loš čovek. Ja sam rekao Kačavendi za Lakića i sve šta je pričao o meni. Coka je meni slala poruku kako se on ponašao, ona je bila šokirana. Ja msilim da on nije u dogovoru sa Cokom, on nju voli, ali sada je dokazao da je nepoštuje. ONda ono za Anu Ćurčić što je meni rekao u poverenju,a to Coka nije znala. Moram da kažem da se on trudi da bude u priči, ali jeftinoj priči. Coki ovo ne odgovoara, ne slažem se da bi prodao Coku,iako je prodao svoju majku jer mu je uzela pare iz šteka. - rekao je Ivan pa se osvrnuo na Lejdi
.Ja njoj zameram, jer je mnogima vrlo brzo prešla preko nekih stvari. Ne mislim da pokušava da bude nešto što nije. Lakića ste svi podigli, a meni je Lakić rekoa da će namerno da se igra u rijaliti, a Lejdi zameram jer je upala u tu priču, ali teško je poverovati ženi da ne može da se otkači od lika koji joj je drug - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.