AKTUELNO

Konačno priznala!

U emisiji 'Magazin in' gostovali su najintrigantniji učesnici 'Elite', koji su odgovarali na pitanja poznate voditeljke Sanje Marinković. Miona Jovanović, Stanislav Krofak, Anđelo Ranković, Aneli Ahmić i Milena Kačavenda bili su gosti današnje emisije. Voditeljka je porazgovarala sa Mionom o njenom raskidu sa Stanislavom, te je posavetovala da posle svega ispadne čovek i izvini mu se, što je Jovanovićeva odbila.

Miona ti si ušla kao zauzeta, bila si u ljubavnu odnosu sa Stanislavom. Da li si mu ikada objasnila svoj postupak? On čovek ušao tu, da li si mu ikada rekla zašto si to uradila onako javno? - upitala je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo pričali možda i više nego što treba - rekla je Miona.
Samo u emisijama - nadovezao se Stanislav.
Da li si ti njemu nekad rekla izvini Stanislave, nisam u kući, nemam Ša da ga gledam u oči dok ti se obraćam? - upitala je voditeljka.
Sve sam ja njemu rekla, kroz emisije i više nego što je trebalo. Zaista nemam šta da se obraćam njemu - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja stvarno mislim da je to stvar poštovanja. Kada to uradiš, gledaju te svi, on je doživeo vrstu poniženja. Kada taj muškarac uđe i pogleda te u oči, ja mislim da je pre svega damski da mu kažeš hvala ti na razumevanju to sam uradila zbog toga i toga - rekla je voditeljka.
Ja sam zaista sve već rekla za stolom. Moja jedina greška je što ja nisam to uradila na drugi način, već sam poslušala svog partnera. To je jako ružno što sam ja uradila, a isto tako bile su neke stvari koje su mi smetale. Meni je bilo lakše da sasečem uz Ša. Da nisam upoznala Ša i da se nisam zaljubila ja bih verovatno gazila i dalje preko sebe i patila - rekla je Miona.

Autor: N.P.