AKTUELNO

Viki Miljković objavila porodične fotografije.

Sin poznate pevačice Viki Miljković i njenog supruga Dragana Taškovića, Andrej, nije samo vredan učenik već i talentovani mladi teniser koji je odlučio da krene stopama svetskog šampiona Novaka Đokovića. Iako su njegovi roditelji trenutno posvećeni vođenju biznisa sa nekretninama u Turskoj, Andrej ne preskače treninge čak ni kada je van Srbije, već svakodnevno vredno radi na ostvarivanju svog sna.

Foto: Instagram.com, TV Pink Printscreen

Viki i Taške su u potpunosti podržali Andrejevu odluku da se posveti tenisu, svesni koliko je njihov sin posvećen i dosledan u ostvarivanju svog cilja. Ponosna majka ističe da joj sinovljevi uspesi mnogo znače, ali da je najvažnije to što vidi koliko je posvećen svom sportu i koliko naporno radi na svom usavršavanju.

Iako su mediji nedavno pisali o planovima Viki i Tašketa da kupe stan u Istanbulu zbog čestih poslovnih putovanja u Tursku, gde, kako pevačica ističe, oboje uživaju, Andrej ne zaostaje u svom angažmanu. On redovno trenira čak i kada je sa roditeljima u Turskoj, pokazujući posvećenost i predanost svom sportu.

Foto: Instagram.com/viki_miljkovic

Ovaj mladi teniser definitivno obećava, a vreme će pokazati da li će uspeti da ostvari svoje snove i postane nova teniska zvezda sa prostora Balkana. S obzirom na podršku koju ima od svojih roditelja i svoju vlastitu posvećenost, Andrej Tašković svakako zaslužuje pažnju sportske javnosti.

Foto: E-Stock/Danijel Milutinović

Autor: Pink.rs