AKTUELNO

Tuga do neba!

Popularna voditeljka Bojana Janković preminula je 19. aprila 2024. u Beogradu, u 46. godini. Voditeljka kultne emisije "City" pronađena je u stanu, a javnost je šokirala vest o njenoj iznenadnoj smrti. Sahrana popularne voditeljke održava se danas, u petak, 26. aprila 2024. godine, u 14.30 časova na Novom groblju u Beogradu. Opelo će početi u 14.00 časova. Među prvima na sahranu je stigla sestra Ivana Nikolić, dok je Bojanina starija ćerka stigla u pratnji oca, Ognjena Jankovića i njegove nove izabranice, Milene Radulović.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Video: Pink.rs/N. Žugić

Tužna povorka krenula je put Bojaninog grobnog mesta, a scena koja je potreska i rasplakala mnoge bila je kada je starija ćerka bivše voditeljke Zoa ponela maminu sliku u rukama, dok su pored nje bili njen otac Ognjen i tetka Ivana.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Video: Pink.rs/N. Žugić

Bojanine ćerke prolaze kroz pakao zbog iznenadne smrti majke, a najveća podrška u ovim momentima im je otac. Međutim, školski drugovi, zajedno sa nastavnicima, odlučili su da isprate Bojanu na večni počinak, te su se na sahranu pojavili noseći ogroman venac i time pružili podršku Bojaninim naslednicama.

Autor: Pink.rs