AKTUELNO

Marijana Seifert, sestra bivše zadrugarke Maje Kovačević, nestala je u aprilu 2022.godine, a njena porodica i dalje nema odgovore na pitanje: "Šta joj se dogodilo?". Njoj se svaki trag gubi u Zagrebu, a njene lične stvari, mobilni telefon i torbica, pronađeni su na Mostu mladosti. Policija je potragu, upravo zbog tih stvari, vrlo brzo usmerila prema Savi. Međutim, Mariana do danas nije pronađena, ni živa ni mrtva. Oproštajne poruke takođe nema.

Kako je jednom prilikom Marianina sestra Maja, bivša zadrugarka, istakla tokom jednog uključenja u emisiju "Narod pita", ima informacije da je njena sestra ubijena.

Na adresu njihovih društvenih mreža i do njih samih dolazilo je mnoštvo informacija, ali koje, nažalost, nisu dovele do toga da se Mariana pronađe. Zbog svega toga, oni su uputili zahtev nadležnim institucijama.

- Zahtevamo da se pokrene istraga ispočetka po svim informacijama koje smo dostavili policiji uključujući i sve one poruke koje je Marijana slala prijateljici o prijetnjama... Tražimo da se zatraže od operatera popisi poziva sa svih mobilnih telefona od porodice Seifert, pre i posle Marijaninog nestanka, a posebno te kobne noći kad je nestala. Zahtevamo da nam se ustupe snimci kamera na uvid - nastavlja porodica Kovačević, koja se osvrnula na izvesni snimak koji im policija nikada nije pokazala - poručila je porodica Marijane Seifert, te su dodali:

Foto: mup srbije, mup hrvatske, tv pink printscreen

Zašto policija nije razmotrila navode iz emisije "Provjereno" i svedoke koji su te noći bili s Marijanom, što su svedočili i kako je Marijana plakala da se boji ići kući. Želimo da znamo ko je svedok koji je čuo krikove na mostu i, kako policija tvrdi, svedočio da se Marijana sama bacila. Tražimo i da nam policija vrati Marijanine lične stvari i torbicu - kaže Gordana, Marijanina majka.

Autor: N. Ž.