AKTUELNO

Oplela!

Nakon što je Slađa Lazić Bošković otkrila da joj se Teodora Delić poverila kako želi da uđe i u Elitu 8 da bih se oprala od Nenada Macanovića Bebice, kontaktirali smo Slavicu Delić, koja je za Pink.rs dala svoj sud. Naime Slavica je otkrila kako Slađa sve laže i mulja.

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ/Pink.rs/Z. Veljković

To se Teodora šalila. Ne može da se opere jer ga je ona zavolela. Ona Bebicu voli, to što Slađa Bošković priča, to su izmišljotine, kao i što je izmišljala neke druge stvari. Kako ga ona izmisli i zabiberi, to je kriminal. Ona mnogo laže, namazana je svim bojama, a ona je na kontu Teodore i ušla u Elitu. To su čiste bljuvotine i laži što ona priča. Ja sam morala da padnem na njen nivo i da se sa njom raspravljam.

Slavica se nadovezala i na svoj rat sa Slađom Bošković u kom je otkrila da je Teodora izdržavala Slađu i njenu decu.

Ja nisam rekla da Teodora izdržava njenu decu i nju. Nisam mislila u tom smislu da je izdržavala njenu decu, više puta je kupovala toj deci. To je sve istina, ne mogu ja da izmišljam i da lažem kada je

Foto: Pink.rs/TV PINK PRINTSCREEN/Pink.rs/Z. Veljković

Nakon Teodorinog razočarenja jer je Bebica kamiondžija, a ne direktor, otkrila je Slavica šta misli i o tome.

Teodora je imala reakciju, ja sve gledam i kako radi i kako se ponaša. Idem tri koraka ispred svih. Ona ne voli laž, ako bi se ikada rastala od Nenada, to bi bilo kada vidi da je lagao, on njoj nije rekao da je kamiondžija, već da je direktor. Zato je bila iznenađena. Nije bitno da li je on kamiondžija, nju samo laž izbaci iz takta. Ona nema komplekse, ona voli sve vrste kompleksa. Njoj je bitno samo da on nju ne laže, ona je tu facu napravila zbog toga - rekla je Slavica, pa se nadovezala na Slađinu izjavu da Bebica ima dugove koje će mu Teodora Delić plaćati napolju:
Teodora ne voli nesposobne ljude i nesposobne sline, ne voli da nosi na grbači nikoga. Voli muškarce koji su sposobni, moćni, a ne da ih devojka izdržava. Sada ćemo videti kada izađu kako će biti, Teodora je uvek bila sposobna - poručila je Slavica.

Autor: N.P.