AKTUELNO

Popularna folk pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana Em, slovi za jednog od najboljih vokala među mlađim pevačima, međutim i njoj se, sudeći po komentarima na Iksu, desio kiks, zbog čega je naišla na mnoštvo kritika.

Naime, viralan je postao snimak sa jednog od njenih nastupa, tokom kog je otpevala hit Aleksandre Prijović "Dam, dam, dam". Tijana, izgleda, nije briljirala tokom interpretacije koleginičinog hita, a korisnici Iksa dočekali su je "na nož", te poručili da je uništila pesmu i ispisali mnoštvo oštrih kritika, pa čak i uvreda.

Pevačka veličina Tijana Em - napisali su oni podrugljivo.

Foto: Instagram.com/tijanamilentijevic.official

Na Iksu je aktivna Tijanina koleginica Sanja Vučić, koja je osetila potrebu da se ovim povodom oglasi i stane u odbranu svoje koleginice. Kako je objasnila, loše zdravstveno stanje, brojna putovanja, nastupi i umor se često nepovoljno mogu odraziti na glas, sa čim se svako od njih mnogo puta suočio.

Moram da skočim u odbranu. Meni se isto desilo prethodnih par nedelja, pluća zakrčena, promukla, na smenu kašljem i pevam, svirka zakazana već mesecima unazad... Borim se, neće ton, pa neće. Devojka je odlična pevačica, svima nam treba odmor - poručila je Sanja i dodala:
Znam u kakvim izdanjima sam je ja slušala i znam koliko može. Snimci nisu uvek merodavni.

Autor: pink.rs