AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija ''Pretres nedelje''. Voditelj Milan Milošević dao je reč Marku Janjuševiću Janjušu kako bi dao svoj sud o vezi Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuše, kako komentarišeš odnos Mione i Ša? - upitao je Milan.
Ludački. Imaju taj neki ludački odnos. Svađaju se, Miona je u stanu da kaže sve i svašta, meni to nijwe baš jasno. Ša, ja sam iskren. Tvoj odnos funkicioniše samo vikendom, vidiš li ti to? Verujem ja tebi da ti želiš Mionu, ali da li to možeš uspeti, to je druga stvar. Plašim se da ne uđeš u neku depresiju, sulude su neke stvari. Ne bih ti bio drug da ne kažem iskreno šta ti mislim, stvarno. Nisam ja rekao da se vas dvoje ne volite, ali slagao bih kada bih rekao da je to što imaš sa njom dobro - kazao je Janjuš.
Na nama je da pokažemo da li je to dobro ili nije. Ja imam pravo da mislim šta želim. Niko nikog neće na silui držati u vezi, ni ona mene, ni ja nju, to je tako. Imam pravo da mislim da će sve to biti kako treba. Meni se dopada Mionin karakter i ponašanje. Imam pravo na svoje mišljenje, na njega niko na svetu ne može da utiče. Neka misli ko šta hoće, ja imam svoj stav - kazao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.