AKTUELNO

Izneo mnoge detalje!

Voditeljka Ana Radulović u emisiji 'Pitam za druga' ugostila je bivšeg učesnika Elite" Aleksandra Anđelića, kao i Dragana Smiljanića Gagu. Njih dvojica su komentarisali odnos Bojane Pavlović i Anđele Šparavalo.

Kako komentarišeš Bojaninu izjavu da Anđelu neće oprati ni crkve ni manastiri - upitala je Ana.

Foto: RED TV Printscreen

Nepotrebna je ta izjava. Kada neko s kim si bio u vezi si u stanju da ga spuštaš i pljuješ i sve to, meni to nije jasno. Prelep je gest od porodice da bi se skrnavilo i bacalo u neku drugu stranu - rekao je Aca.
Da li mislite da bi bilo bolje i prirodnije da je Bojana spuštala loptu sa njenom porodicom? - upitala je Ana.
To je manja sredina i ljudi ne mogu da skapiraju da je to prirodna stvar. Mislim da Bojana i da je najbolja na svetu prema Anđeli, opet je ne bi prihvatili - rekao je Gaga.

Foto: RED TV Printscreen

Šta ti kažu Anđelini roditelji? - upitala je Ana.
Čuli smo se. Čini se da se Anđela odvojila malo od nje - rekao je Aca.
Ona je u poslednjim svađama branila svoju porodicu, ali je posle toga sve palo u vodu kada je ona počela da moli za ljubav - rekla je Anač
Po prvi put je pokazala neki stav. Anđeli treba neko da stane jači iza nje, da li Mića, Lakić... Ona kada bi shvatila da ima nekog ozbiljnijeg od Bojane i da može da se odvoji, ona bi se odvojila kroz 5 - 6 dana. Ona je malo preuveličala neke stvari, lagala je i pokušavala da svoju jednu glupost operu drugom - rekao je Aca.

Foto: RED TV Printscreen

Da li si ti osetio da si se ti njoj dopao? - upitala je Ana.
Da, sigurno sam joj se svideo. Osetile su se simpatije i u karantinu smo pričali - rekao je Aca.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.