AKTUELNO

U njenom stilu!

U emisiji ''Premijera Vikend Specijal'' gostovala je pevačica Goca Tržan, koja je u intervjuu najavila svoj veliki solistički koncart za 23.maja u 20 sati u Mts dvorani.

Ona je progovorila o pripremama, pesmama koje će pevati, a kako je otkrila, posebne emocije joj bude dve pesme:

Ja se rasplačem uglavnom na reakciju publike. Jedina pesma na koju se uvek rasplačem je ''U niskom letu'' koja me potseti na moju baku, i pesma ''Po mome srcu hodaj'' koja me potseća na moju ćerku...Pevaću ih te večeri.Proslavljam 30 godina karijere i veoma sam zadovoljna onim što sam postigla! Mogla sam i više, ali dobro, rekla je Goca.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica je progovorila i o nastupu na festivalu ''Beogradsko proleće''.

Bilo je fantastično... imam super pesmu. Pesma ''Pelin'' je u pitanju. Brza je pesma i skroz je Goca Tržan, u mom fazonu! Čestitam svim pobednicima, a mojim fanovima poručujem da poslušaju moj novi hit na svim muzičkim platformama.

Pevačica se potsetila i čuvenog koncerta u Sava Centru kada je tada njen obožavalac otkupio sve karte za koncert! Gocu smo upitali da li je moguće da se to desi opet?

Prvo nenmam takvog frajera u ovom trenutku... taj čovek sada neće biti ovde. Ja mu se zahvaljujem na svemu što je uradio u mom životu. Bivšima je mesto u prošlosti. Sada ćemo pevati i uživati sa publikom.

Foto: TV Pink Printscreen

Goca se dotakla i sve češćih razvoda na estradi, ali je želela da ostane po strani:

Ne bih da kometarišem razvode. Svaki kometar dodatni ukucava ekser u oko i srce. Ja znam koliko je bolno razvoditi se u medijima. Ako pričamo o ljubavi, nadam se da će svako da doživi pravu ljubav. Ja svoju proživljavam već 13 godina. Az to ne postoji recept, treba samo biti otvoren prema partneru, voleti ga onakvog kakav jeste i bićeš srećan, rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs