AKTUELNO

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić tema su tokom cele večeri.

U toku su "Nominacije". Voditelj je Darko Tanasijević. Žana je dobila reč.

Krenuću od Janjuša. Mi smo imali jednu svađu prošle sezone, ništa strašno. Korektan si, zabavan. Ne bih komentarisala Aneli i tebe, jer ste mi oboje drage osobe. Mislim da ste zrele osobe svesne svojih postupaka. Nisam za blaćenje, ali to je vaša veza. Mislim da definitivno nije kraj vašeg odnosa, videla sam emociju sa tvoje strane. Mislim da ste se zaljubili. Mi potpuno korektan odnos imamo. Što se tiče Jovane, uopšte nemam lepo mišljenje o ovoj ženi. Vređala me je bez razloga. Ne poštuje sebe. Mislim da je itekako svesna svega što izgovara. Ne priliči jednoj ženi da se tako ponaša javno. Nudila je svoje telo muškarcima itekako. Ostaviću Janjuša, poslaću Jovanu. Ovakve žene se nazivaju rasturačicama brakova - rekla je Žana.
Da čujemo Bojanu - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš i ja smo imali konflikt na početku, ja sam stala uz ovu devojku. Smatrala sam da tako treba, ali sam pogrešila u nekim trenucima. Nikada me nije uvredio i ponizio. Generalno je jako dobar čovek. Smatram da je bio iskren u tom odnosu. Janjuš je jedan od retkih učesnika kog smatram realnim. Što se tiče njegovog odnosa sa Aneli, imala sam svoje mišljenje na početku. Nikad me nije vređao zbog toga. Ne vidim ga kao materijalistu. Aneli je targetirala Janjuša, znala je ko je on. Ona je folirant i ne smatram da ga voli. Smatram da on voli Aneli i da je prihvatio takvu. Poslaću Jovanu, ostaviću Janjuša - završila je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Slađa Poršelina - Darko joj dao reč.
Što se tiče Jovane, pojeo je rijaliti definitivno. Ne ume ovde da odgovori ljudima, trenutno ne ume da se odbrani. Devojka koja ne može da pokazuje emociju. Ne mogu da shvatim da kažeš da voliš jednog dečka, a muvaš se sa drugim. Dvolična si. nemaš karakter i stav. Ne mislim da je loš čovek, ali svi mogu da je iskoriste. Ne znam je'l glupa ili se pravi. Nju su pokvarili ljubavni odnosi, veliko je zlopamtilo. Nesebična je, drugarica mi je. Što se tiče Janjuša,nikad ga nisam uvredila do tog jednog klipa, kad sam rekla da igra rijaliti. Izvinila sam mu se i on se svaki put posvađa, jer sam na strani svoje drugarice. Priča kako sam ja k*rva, s kim on deli vazduh. Mislim da nema lošu dušu i shvatila sam da se zaljubio u Aneli. Nisam za to da se pomire, mislim da joj se ogadio Janjuša ću da pošaljem, Jovanu ostavljam - rekla je Slađa Poršelina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku videa.

Autor: I.S.