AKTUELNO

Otkrio sve!

U toku je emisija 'Pitanja novinara', voditeljka Ana Radulović dala je nominovanim učesnicima reč kako bi progovorili o odnosima u Beloj kući i dali svoj sud.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih volela da se vratim, ja nisam fina mirna i ćutljiva, ali sam u Eliti bila i to mi je prijalo. Sada kada bih se vratila ne bi to bilo tako, komentarisala sam, mnogi mi zameraju što nisam bila drska. Bili su iz fazona da se vratim. Promeniću to, komentarisaću više za stolom - rekla je Vanja.
Miona i Ša su meni jako dragi, ali nisam mogla da budem toliko direktna. Msislim da ću mu reći sve što mislim,a to je da na neki način guši Mionu tim svojim pritiskanjem. Mislim dda oni neće ostati napolju, ddeluje mi da ostavlja prostor da se nastavi priča sa Stanislavom - rekla je Vanja

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam radio sa decom i da mi neko dodeli nadimak kockar. Voleo bih u oči da ih pitam to isto. Možda nije primerno da kažem ko se bavi prostitucijom, kockom, lekovima. Bebica se kockao sa mnom 12h on je prvi, Janjuš isto. Ja sam bio u lošem svetu. Ostalo ću vam reći unutra. U proteklih 4 dana moram da se zahvalim porodici Šparavalo, dali su mi ceo istorijat Anđelini, pozdravila me baba. Anđelina mama mi je dala poklon - rekao je Aleksandar Anđelović.
Šta znači ceo istorijat? - upitao je Joca.

Foto: TV Pink Printscreen

Moj neki stav je da ako je odnos normalan, okej je da bude sa Bojaom ili s kim god. Nije bitni muško - žensko, ovo je nenormalan odnos. Ja sam obećao njenoj mami da će ta devojka ličiti na nešto. Ja ulazim da je preotmem od Bojane - rekao je Aleksandaar.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.