AKTUELNO

Nisu se susdržavale!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Voditeljka je Ivana Šopić. Učesnici su pogledali klip u kom je Bojana pretila sudom Anđeli i nazvala je bolesnicom. Reč je dobio Marko Đedović.

Ja ne znam šta da kažem za ovo. Ima istine i sa jedne i sa druge strane. Skuvali su mi mozak, ništa mi nije jasno više. Bore se jedni protiv drugih u vezi u kojoj kažu da se vole - rekao je Đedović.
Nisam rekla da je volim. Bila sam sa Anđelom, ali nisam s njom dva meseca, niti ću biti - ubacila se Bojana.
Ovde su pale opasne optužbe. Nadam se da ćeš se izvući iz tih sr*nja - kazao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoćeš da mi kažeš da moram da dokažem sve što je lagala. Znam da postoji sud, nisam debil - rekla je Bojana.
Bojana tvrdi da je ovo što je Anđela pričala laž, a kad je pljuvala porodicu, onda je bila istina. Odluči se. Imamo kamere, postoje snimci. Ona je te stvari ponovila 2-3 puta. Onda se desila svađa oko kreveta. Najveća glupost koja se može dogoditi u rijalitiju. Ludački si se zaljubila u nju. Ako nisi, onda si potpuno luda. Ne postoji razlog da trpiš ove stvari - rekao je Đedović.
To je njen problem, ona to radi. Šta mene boli k*rac - odbranila se Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Znači ti svesno pristaješ na to. Nećete da promenite krevet. Neko izgovori te stvari i budete u istom krevetu. Lakše mi je da poverujem da si zaljubljena. Napravile ste gomilu problema i već jeste. Rekao sam ti da izvučeš d*pe iz ovoga - završio je Đedović.
Što se tiče ovoga, razumem domsku decu. Uvukla je u to, jer vidi da je lako manipulativna. Anđela je na početku bila otresita, imala je svoj stav. Onda je uplovila u taj odnos. Ona nije lezbejka. Niko je nije terao da uđe, sama je na to pristala. Nerealno mi je da gaziš porodicu. Polako, ali sigurno želi da se otkači od ovog odnosa. Uopšte nije zavolela Bojanu kao partnera, nego kao nekog ko je bio tu uz nju. Anđela nije trepnula ni za koga. Sve je svesno uradila. Stići će je svaka suza njene majke, a Bojana gleda nerealno. Gram empatije nema, spremna je na sve. Spremna je da gazi preko mrtvih, zarad popularnosti - rekla je Miljana.
Ti nemaš prirodnu reakciju, monstrume. Ni svoju porodicu ne voliš. Ona će na robiju zbog tebe, ti u ludnicu, roditelji su ti se razboleli. Ja šta god da sam uradila u životu, umrla bih da mojoj majci nije dobro. Ti nemaš empatiju, ti si jedno g*vno - ubacila se Marija Malivuk.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo što Miljana priča je glupost. Da sam htela da igram rijaliti, bio bi neki drugi način. Nisam kriva što sam se zaljubila u ovu devojku.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: I.S.