AKTUELNO

Janjuš na ivici živaca!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a voditeljka je Ivana Šopić. Dala je reč Maji Marinković.

Uroš je ubeđen da bi bila s njim, kad bi raskinula sa Stanislavom - rekla je Ivana.
Prvo da objasnim ovo za Jovanu i Janjuša. To je istina. Aneli je pitala Jovanu da li je to istina i Jovana je odmahnula glavom. Meni je stiskala ruku sve vreme
Imaš li dva grama mozga. Da mi j*bu ovi mozak, da mi govore da lažem. Blamiram se, majku ti j*bem u p*čku. Jeb*o vas rijaliti, bolesnici. Nisi me pitala nijedan dan kako sam - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je imao nameru da ima seks sa Jovanom, nego je toalet bio zaključan. Za Uroša, dala sam povoda. Smeškala sam se, ali dala sam povoda da neće biti ničega. Nisam očekivala da me napuši. Vidim da ga je iznerviralo, ali proradila je ljubomora. To je negde zatvorena priča - rekla je Maja.
Stanislave, da li ti smeta kad čuješ ovakve komentare? Da li se plašiš konkurencije - pitala je Ivana.
Nemam ljubomoru, siguran sam u sebe. Mislim da ne bi ništa bilo i da nisam došao. Imam takav osećaj. Rekao sam mu da je krivo postupio, okolišao je - odgovorio je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Šesti put se vrti ova priča. Meni je na taj datum pre tri godine umro otac i bio sam u depresiji. To nema veze sa Majom. Svake godine u tom periodu sam u depresiji - kazao je Uroš Rajačić.
Bolesnici došli da mi j*bu mozak. Ona vođa bolesnika. Makni se, budalo - Janjuš se opet oglasio.
Ovo je nemoć. Čovek je koristio Aneli. Ako je hteo da tera inat, onda je javno ljubiš, javno to radiš. Ako to nije istina, šta te boli k*rac

Foto: TV Pink Printscreen

On se nervira sad ovoliko, zato što je istina. Ne znam više i ne zanima me. Zgadio mi se. To nije čovek s kojim ja mogu da planiram budućnost - rekla je Aneli.
Sve što je rekla za mene, laže. Pere se, sve svaljuje na mene. Koliko si kvarna, kako te nije sramota. Nećeš prebacivati na mene. Psihopata meni govori folirant - kazao je Janjuš.
Janjuše, što si poludeo konkretno - upitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kroz sprdnju sam rekao to za Jovanu. Poludeo sam što svima veruje, osim meni. Došlo je do toga da nismo zajedno. Meni ona nije verovala, nisam ni ja njoj - rekao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: I.S.