AKTUELNO

Nastavlja se haos!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Voditeljka je Ivana Šopić. Ukućani su pogledali klip u kom je Poršelina pričala sa Aneli o Janjušu. Reč je dobio Janjuš.

Ovo je ono zbog čega sam ja sto puta rekao da mi niko neće prići sa ovakvim razgovorom i savetovanjem nekoga. Osobe koje niko ne zanima, kao Slađa Poršelina, zna da nekog savetuje, a veze sa životom nema. Moja odabranica je dozvolila sebi da joj bilo ko može reći nešto za mene. Ne mogu da slušam ovo. Ja koliko volim Aneli, niko je ne voli u kući, svi da se sastave - rekao je Janjuš.
Devojko, ti si skočila danas na mene. Rekla si mi lažeš - rekao je Slađi.
Ti lažeš i prebacuješ na mene. To je sujeta. Imaš problem sa devojkom, ja se s njom družim. Kad neko brani Aneli, on ih napada. Boli me uvo, ona je moja drugarica i ja ću da je branim. Nemam problem sa ovim čovekom i nikad ga nisam uvredila - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Aneli treba da se bori sa sobom. Treba da se posavetuje sa Sitinim pismom i da shvati da mi nismo jedno za drugo. Stvarno to mislim, ljudi misle da lažem. Bolje što smo se ovako razišli. Rekli smo sve što ne valja, kajem se zbog toga. Da li se ona kaje ili ne, ne znam. Ja ću se kajati što je osetila da joj nešto namerno radim. Nemam drugo rešenje, nego da te uvredim najstrašnije. Takav sam, ne želim da se to dešava više. Stojim iza svega što sam rekao. Samo me je ona interesovala. Niko da pita kako si, bitno da kažu da sam folirant. Nismo se snašli, nismo izdržali i završili smo odnos katastrofalno - rekao je Janjuš.
Je'l si konačno doneo odluku - upitala ga Ivana.
Nažalost je konačna odluka. To je i njena konačna odluka. Nema dalje, sve što je bilo, sad je nebitno. Nećemo se više nikad ni pomiriti. Nije lako boraviti u prostoru sa osobom koju si voleo. Neće biti lako, baš je veliko mučenje - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Čovek satkan od emocija. Nije lako, bliži se kraj rijalitija. Pitanje je koje će mesto zauzeti. Opet počeo da priča viceve. Bio si u odnosu sa njom, jer je bila tema. Ortodoksni folirantu - ubacila se Miljana.
Slađa nije rekla nijedan loš epitet, kao što to govore njegovi prijatelji. Ne bih više komentarisala naš odnos. Kad komentarišem, ispadam folirant i da igram rijaliti. Ne želim da ga spominjem. Pustiću da ovako ide. Ne želim da mi iko govori kako ti je loše, želim nešto pozitivno. Sve mi se skupilo u glavi i odlučila sam se da se neću svađati. Ne želim više da budem s njim i tako smo odlučili. Ne želim rasprave, ružne rečenice - rekla je Aneli.
Biće ista situacija, bilo da je ona kriva ili ja. Ne želim sukob, ne zanima me da bilo šta radim sa tobom. Kad dođe pitanje, moramo odgovoriti. Ne interesuje me šta će ko reći. Svi su pratili naš odnos. Koja je to moja greška u našem odnosu - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad bih odgovorila, rekla bih suvu istinu, ali neću. Ovih dana sam govorila, pale su teške reči i pogrešio je. Pogrešno me je procenio- kazala je Aneli.
Ne može me neko praviti budalom. Stojim iza toga da nisam ništa pogrešio - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: I.S.