AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Voditeljka je Ivana Šopić. Na sledećem snimku reč je ponovo o svađi Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša. Reper je rekao svojoj devojci da nije vanserijska riba i da je zamenljiva. Oglasila se Miona.

Ne zanima me da mi to kažeš, ja želim nekom da budem vanserijska. Ako nisam, šta će mi ta osoba. To je klasično poniženje i nije prvi put da mi to kaže. Nijedan momak mi to nikad nije rekao. Ne znam zašto to radi. Nemoj da me spuštaš - rekla je Miona.
Rekao sam joj da je svako zamenljiv, i ona i ja. Niko ovo neće zauvek da trpi. To je poenta priče, a ne da joj ubijem samopozdanje. Znam šta sam rekao i šta mislim - kazao je Ša.
Da sam ja rekla ovako nešto Nenadu, bio bi haos. Ne zanima me. Kad sam ti rekla da nisi nezamenljiv, lažovčino - kazala je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Da je ona to rekla, j*bali bi joj majku - rekao je Mića.
Svaki muškarac bi poludeo da je Ša - dodao je Ivan.
On smara sa istim pričama. Ništa novo ne kaže, vrti isto - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ostavi me ako misliš da sam najgori, završi - rekao joj je Ša.
Smatram da Miona treba da završi. Za Ša treba da bude devojka koja je najlepša na svetu. Namerno je ponižava, ruši joj samopouzdanje. Za Stanislava je bila vanserijska. Slao dronove, hteo da je veri. Ja u ljubav verujem i vidim ljubav između ovij ljudi. Mislim da i dalje jeste vanserijska za Stanislava - rekla je Miljana.
Ma ne zanima me on ni za deset života - odbrusila je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Lažeš, zanima te - demantovala je Miljana.
Mislim da si debil, kreten kad radiš te stvari. Mislim tad sve najgore o tebi - Miona se obratila Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: I.S.