AKTUELNO

Haos!

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Mileni Kačavendi kako bi prokomentarisala odnos Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša.

Mislim da se ona, kada je Stanislav ušao, obratila direktno Stanislavu. Ona ovime pokazuje, iz ovoga što vidim, nije neko ko može da bude sam, ulazi iz veze u vezu. Mislim da nema hrabrost da preseče, iz dana u dan sam sve sigurnija, ona je vrlo proračunata, brine u ovoj situaciji samo o sebi, jer da je drugačija, ostavila bi Ša. On govori umesto nje, on govori: "Ona mene voli", da, on drži veštački na silu, on veruje u to i u to sam sigurna. Nemoguće je da svaku vezu tako braniš godinama, da se tako zaljubiš, a da se pruža otpor. Mislim da od njihove veze nema ništa i ko kaže da se neće čuti na kvarno?! Mi bi Mionu pročitali ovde, čak je i Ša bio sigurniji. Ovde ispada kao da mi hoćemo da rasturimo vezu. On sebi jamu kopa, kraj - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja njemu kažem za stolom tu, često na kvarnjaka i to sve. Ne želim nekada ovako i kada vidim da je iznerviran, nije to kao da štedim, nego biram način i vreme. Odmah da kažem, više puta sam rekla, ja ću ga uvek podržati šta god da odluči, ali bih volela da vidim Nenada drugačijeg, da se ne nervira svaku emisiju, Nenada kog ja znam. Ovo ne traje godinu dana, nego duži vremenski period da je nesrećan. Ja bih bila loš drug kada bih mu pričala nešto što ne vidim. Vi ste sami sebi najveći neprijatelji, a pogotovo ti samom sebi. Znaš kako izgleda kada ona kaže: "Nenade, ne daš mi da pričam, evo, neću da pričam", ti to sam stvaraš. Druga stvar, on svojim reakcijama produžava agoniju...Poenta je da ona neće, a ne da ti nekome kažeš: "To ne treba tako, ja ću te ostaviti...". Ja njega kapiram, ja sam slična njemu. On ima borbu da to uspe, ali to nema od partnera - rekla je Matora.
Smatram da sam trebala da obavim razgovor, sada svakako ne bih, ne zbog Nenada, nego nema potrebe. Da smo obavili tada taj razgovor, sve bi bilo rešeno i mnogo jasnije - rekla je Miona.
Je l' ti je krivo kao čoveku što ga nisi pogledala u oči i rekla šta god da misliš i osećaš - pitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste ružno ispalo, ispalo mi je krivo što sam na taj način uradila, što nisam raskinula, što bar nešto nisam uradila da sebi dam spokoja. Loše sam postupila zbog Nenada, da - rekla je Jovanovićeva.
Stanislav je u jednom trenutku rekao da bi bilo drugačije da mu se ona obratila, meni je on jasan kao dan. Miona je mogla da preseče ovu priču, da tebe stavi po strani, razgovaraće i kraj. Definitivno, ako se ovde bude videlo, bila je prilika i emisija gde smo bili gosti. Nijedne sekunde nije imala odgovor koji je bio jasan, kratak i koncizan - rekla je Kačavenda.
Meni vi use**vate život, ne možete da me ubedite da mi je loše, ako nije - urlao je Ša.
Ma druže, ne ide ti veza, katastrofa - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću je ostaviti, meni je lepo, tačka i kraj! Ako je njoj loše, neka me ostavi. Nije mi lepo ovo, nametanje, nije mi lepo razdvajanje na silu, ne mogu da budem srećan zbog ljudi ovde i naroda - divljao je Ša.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.